מידע שימושי שמלה ששינתה צבע בכביסה

• הוסף לסימניות
שמלה לבנה עם חגורה אדומה,

כיבסתי פעם ראשונה הפוך, ב30 מעלות (כך היה כתוב בהוראות הכביסה),

ובאיזור החגורה השמלה קיבלה צבע ורדרד :( :(

יש מה לעשות עם זה?

וגם אם לא, מה הייתי אמורה לעשות כדי שלא ירד צבע?

• הוסף לסימניות
אני גיליתי לא מזמן את הדפים שמכניסים למכונת כביסה והם סופגים את הצבעים שיורדים. יש להם ריח של חומץ ולכאורה הבנתי שאפשר להכניס חומץ לכל מכונה אבל לא ניסיתי ואיני יודעת כמה, כנראה בהמשך יכתבו על כך

• הוסף לסימניות
אני טובלת בגדים חדשים בחומץ לפני הכביסה הראשונה
לא ידעתי שיש דפים כאלה
איפה קונים אותם?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קריצה;1747953:
לא ידעתי שיש דפים כאלה
איפה קונים אותם?

אני קניתי אותם בבני ברק ב'כלי נקי'

• הוסף לסימניות
לחזור לחנות
אם כיבסת לפי ההוראות - אין שום סיבה למה שקרה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קריצה;1747953:
אני טובלת בגדים חדשים בחומץ לפני הכביסה הראשונה
לא ידעתי שיש דפים כאלה
איפה קונים אותם?

אני קניתי ברמי לוי

• הוסף לסימניות
בזמן האחרון נראה שיש כמה סוגי בגדים שצבעם משתנה מהר שלא כשורה.

• הוסף לסימניות
אבקת כביסה סוד בצבע ורוד, היא מעולה להוריד ספיחי צבע.
תכבסי שוב ושוב בתוכנית קצרה ובכל פעם שימי אבקה.
גם לי זה קרה עם חצאית בשחור לבן, וזה עזר.

• הוסף לסימניות
קניתי שמלה בצבע קאמל ולבן והצבע עבר ללבן מישהי יודעת מה אפשר לעשות

• הוסף לסימניות
זה הדפים זה נמכר בכל סופר
קולור-קאצר-דפים-לוכד-צבע-למכונת-כביסה-10-דפים-2486-1000x1000.jpg

• הוסף לסימניות
אני חזרתי עם בגד יקר לחנות כשירד צבע משני חלקי הבגד
שלחו אותי למכבסת הדווידקה בירושלים, הם מורידים שאריות צבע ושמים חומר לקבע את הצבעים שלא ירדו שוב
עולה קרוב ל-100 ש"ח

• הוסף לסימניות
איך אני מכבסת חולצה לבנה עם שרוולים שחורים??
יש מידע?

• הוסף לסימניות
ועוד שאלה בענין כיבוס בגדים:
יש לי שמלה אלגנטית עם פליסה בשרוולים. מה לעשות כדי לשמור שהקפלים לא יפתחו בכביסה? (אין מצב להכניס לגרב)

• הוסף לסימניות
ועוד שאלה בענין כיבוס בגדים:
יש לי שמלה אלגנטית עם פליסה בשרוולים. מה לעשות כדי לשמור שהקפלים לא יפתחו בכביסה? (אין מצב להכניס לגרב)
אולי לשים כמה גומיות לאורך- על בסיס רעיון הגרב

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה