עזרה שמלות חתונה להשכרה

• הוסף לסימניות
מחפשת שמלות להשכרה לחתונה שתערך בעז"ה בכ"א סיון
שמלות קצרות
לנשים בין מידות 38-44
ילדות 3,5
אשמח לקבל תמונות ומחירים

• הוסף לסימניות
גם אני אשמח לקבל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
המייל שלי הוא - <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
אני אשמח לקבל את התמונות של השמלות לילדות.
תודה רבה!
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
גם אני אשמח <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
גם אני אשמח.
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
שמלה ב 150 ש"ח לילדות3.5

קבצים מצורפים

• AR_HK_1215.JPG
    AR_HK_1215.JPG
    KB 207 · צפיות: 200
  • הוסף לסימניות
אשמח גם לקבל תמונות למייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
מתענינת בשמלות לר''ח תמוז

• הוסף לסימניות
לכל המעונינות יש לנו סט שמלות יוקרתי ומושקע לנשים בחורות וילדות בצבעים ורוד /כסוף
סגנון קצר, תמונות במייל ל<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
@הניס אשמח לקבל תמונות:
6527420 בג'ימייל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה