מידע שימושי שמלות חתונה לילדות להשכרה

• הוסף לסימניות
הי,
אשמח לקבל המלצות על השכרת שמלות לחתונה עבור ילדות בגילאי 4-12.
תודה לכל המסייעים:)

• הוסף לסימניות
ג"כ מחפשת... בירושלים.
תודה :)

• הוסף לסימניות
שמלות לארוע

אנו חוגגים בר מצווה לילד ואני מחפשת שמלות לילדות להשכרה בגילאי
1.5, 6, 10, 12
דחוף מאוד!

• הוסף לסימניות
יש לי בשבילך שמלות מדהימות:)

החתונה שלנו היתה אתמול, ויש לנו שמלות לגילאים שאת צריכה.
עוד אין לי תמונות. מקווה שיהיו עוד השבוע. אם את מעוניינת תני לי את המייל שלך ואשלח לך

• הוסף לסימניות
ביביס שטראוס 14 ירושלים
גיטיס רבינו גרשום ירושלים
דולי גבעת שאול 27 ירושלים
הירשמן ברכפלד מודיעין עלית
פוטש נאות הפסגה מודיעין עלית

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קוביש;2376161:
אנו חוגגים בר מצווה לילד ואני מחפשת שמלות לילדות להשכרה בגילאי
1.5, 6, 10, 12
דחוף מאוד!

יש לנו שמלות מדהימות במגוון מידות, מחתונה לפני חודש
תני לי מייל ואשלח לך תמונות

• הוסף לסימניות
גם אני מחפשת שמלות לחתונה ל-5 ילדות בגילאי 6-13

אשמח לקבל תמונות למייל: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
למי שיש להראות גמני פתחתי אשכול בנושא
אז אשמח גם
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
לרגל חתונה קרובה-
גם אני אשמח לתמונות

• הוסף לסימניות
גם אני אשמח לתמונות לשמלות לחתונה:

תודה

• הוסף לסימניות
לרגל אירוע אצלנו, הכרתי גמח בירושלים, בשכונת נווה יעקב, במחירי גמח (40 לילדה ו 100 לנערות ונשים, הכביסה עליהם) ובמבחר ממש גדול! שווה לבדוק!
מגוון סטים של שמלות, לילדות, לבחורות ולנשים! מקבלים תרומות החל מ-10 שמלות לסט! ממש לא נראה כמו "גמח".
אני כמעט בטוחה שזה השעות, אבל הייתי ממליצה ליצור קשר קודם, לוודא,(בפרט אם אתם מגיעים מרחוק)
בימים א,ג, ה, בין השעות 17-18 אחה"צ, ובמוצ"ש בין 20:30-21:30
רח' זווין 33 לרדת חצי קומה.
יצירת קשר 1800-55-20-20 שלוחה 350 מייל שטרודל ג'ימייל GSMALOT
שיהיה במזל טוב!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה