עזרה שמלות לחתונה

• הוסף לסימניות
מחפשים להשכיר
סט של 3 שמלות קצרות לילדות לחתונה
מידות 2, 6 , 14
נשמח לתמונות במייל:
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
- - -
וכן מחפשות שמלות קצרות לנשים,
מידות: 36, 38 , 40

• הוסף לסימניות
יש לי לילדות בדיוק את המידות
מחר החתונה בעז"ה
אשלח לך תמונות בל"נ בשלישי

• הוסף לסימניות
יש לי שמלות במחיר של 100 ש"ח בלבד!

קבצים מצורפים

• IMG_3273.jpg
    3.1 MB · צפיות: 233
  • 5.jpg
    3.9 MB · צפיות: 139
  • הוסף לסימניות
וכן מחפשות שמלות קצרות לנשים,
מידות: 36, 38 , 40

לי יש שמלה מידה 40. יש לי גיסה שיש לה דומה שלי מידה 38. אבל מידה 36 יש לגיסה שלי נערה. אם זה יעזור לך אני יכולה לשלוח לך תמונה במייל

• הוסף לסימניות
עדיף וורוד,
אבל לא סגורות על זה...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
המעוניינות תפנינה למס' טלפון: 052-7649338
לא לפנות אליי, מפרסמת בשביל חברה.
dsc_5508-jpg.359572

• הוסף לסימניות
שמלות מהממות להשכרה

קבצים מצורפים

• 1.jpg
    6.3 MB · צפיות: 138
  • הוסף לסימניות
ב 400 ש"ח
למעוניינות פנו במייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה