כללי שמלות ללא שמלות

• הוסף לסימניות
מודעה להשכרת שמלות לילדות.
יפורסם בבי"ש כך שאין רמז לשמלה.:(

קבצים מצורפים

• אביב2 1-2.jpg
    KB 57.1 · צפיות: 29
  • הוסף לסימניות
מאד יפה. את רוצה חו"ד?

• הוסף לסימניות
תכתבי את השמלות מאד גדול ומודגש.
אתמול מישהו הראה לי מודעה ושאל של איזו רשת זה.

זו מודעה שמסתובבת עכשיו ברחובות וראיתי אותה כמה פעמים, אבל לא היה לי מושג של איזו רשת החנות.

בערב נסעתי לחנות וראיתי שוב את המודעה. עכשיו התאמצתי לראות של מי הפרסומת, וראיתי שכתוב בקטן זעיר: ללין..

אז אולי הם פרסמו מוצרים, אבל לא את עצמם.

תפרסמי שמלות גם בלי לשים שמלות. אבל פרסמי אותן.

• הוסף לסימניות
תודה. אשמח מאד לחוו"ד!

• הוסף לסימניות
עבודה יפה מאד. הצבעים מאוזנים ומתאימים.
מאד אהבתי את ההשתקפות על המראה. אבל המראה חתוכה. שימי את המראה בשלמותה.
את הטקסט בצד ימין עליון תעלי קצת ותזיזי שמאלה. צמצמי את הרווח בין השורות הורודות.

קצת קשה לי שהמשפט בירוק נמצא בין הלוגו לפרטים. תנסי למקם אותה מעל הפרטים והלוגו בצד שמאל.

אם את רוצה מושלם, הייתי מחליפה פונט ליותר מוארך אבל עדיין עגול.

הצלחות

• הוסף לסימניות
אהבתי מאוד, הצבעים מיוחדים ומגרים
אני גם חושבת שכדי להדגיש ולהגדיל את שם החנות!( ואולי להקטין קצת את המראה למראה נקי יותר)

• הוסף לסימניות
נחמד +

• הוסף לסימניות
אהבתי!

• הוסף לסימניות
אהבתי

יפה מאוד. שימוש טוב במסר מבלי לשים שמלה, וזה לא קל.
גם אני מצטרפת לזה שכדאי להדגיש את ענין שמלות. מי שמסתכל על הפרסום לא צריך להמתין שניה עד שהוא מבין על מה זה. כאן בלי לדעת מראש, לא ברור מייד על מה הפרסום.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה