בקשה שמלת אירוע קטיפה למי יש?

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
יש לי בצבע סגול חציל.
שמלה מהממת

• הוסף לסימניות
יש לי מטאצ' שמלה מאד יפה שחורה עם קטיפה חלקית אורך אמצע
אם מעניין אותך בירושלים

• הוסף לסימניות
אני מכירה משהי שיש לה שמלה שחור לבן קטיפה
אם אני לא טועה יש לה כמה שמלות
אם זה מעניין אותך את יכולה לפנות באישי

• הוסף לסימניות
יש לי כחול מידה 38 מהממת
שלחי לי מייל לפרטי אז אשלח לך תמונה

• הוסף לסימניות
יש לי שמלות מטריפות-
שחור עם פנינים קצרות

• הוסף לסימניות
להשכרה
200 ש"ח

• הוסף לסימניות
מה המייל שלך
אשלח לך תמונה של השמלה הכחולה

• הוסף לסימניות
מחפשת גם במידה 46-8
כל מידע יתקבל בברכה

• הוסף לסימניות
יש לי שמלה מדהימה
עלתה יקר מאוד
העליון קטיפה
הלמטה פייטים
גוונים כחול תכלת אפור
מושקע מושקע
מחיר להשכרה 350
השכרת בגדי ארועים <<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>>

• הוסף לסימניות
אני מכירה משהי שיש לה שמלה שחור לבן קטיפה
אם אני לא טועה יש לה כמה שמלות
אם זה מעניין אותך את יכולה לפנות באישי
אותי מעניין
אלו מידית יש לה.

• הוסף לסימניות
גם אני מתעניינת בשמלה קטיפה ארוכה אשמח אם תשלחו לי תמונות בפרטי או למייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
לי יש אבל קצרה אם את מעונינת לראות

• הוסף לסימניות
תשלחי לי תמונה
אולי אם היא נורא יפה....
תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה