דרוש מידע שמלת נצנצים-כיבסתם פעם?

• הוסף לסימניות
קנינו סט של שמלות מבד נצנצים לארוע
כשקניתי אמרו לי בחנות וכך גם כתוב בתווית כביסה רק בניקוי יבש
אחותי קנתה אחרי ולה אמרו בחנות לכבס רק ביד בשום אופן לא בניקוי יבש - כל הנצנצים ירדו
שלחתי שאלה במייל וענו לי שעדיף ביד או בניקוי יבש שמתמחה בנצנצים....
בקיצור התבלבלתי......
ולא ממש מתחשק לי להרוס שמלה יקרה בנסיונות שווא .....
יש למישהי נסיון עם בד כזה
או אולי עם השמלות הספציפיות האלו???
(שמלת פרח הוט קוטור סגול מנצנץ של רחל סיטבון)

• הוסף לסימניות
איזה ש
(שמלת פרח הוט קוטור סגול מנצנץ של רחל סיטבון)
אפשר תמונה של השמלה?
יש מצב היה לי גם כזה, אנחנו כיבסנו את זה בניקוי יבש, והיה מוצלח
(חוץ מזה שהשימלה נקרעה לחלוטין בחתונה..)

• הוסף לסימניות
איזה ש

אפשר תמונה של השמלה?
יש מצב היה לי גם כזה, אנחנו כיבסנו את זה בניקוי יבש, והיה מוצלח
(חוץ מזה שהשימלה נקרעה לחלוטין בחתונה..)
חסום לי התמונות באתר אני אנסה לתאר לך
זאת שמלה מהקולקציה האחרונה
עם פרח גדול בראש השרוול
אנחנו לקחנו בצבע סגול בהיר שכל הבד נצנצים
היה אותה בעוד הרבה צבעים אבל בד חלק לא מנצנץ

הניקוי יבש ששלחת היה מיוחד באמת?

וחבל שנקרעה לך בחתונה....

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני יודעת שזה בעיקרון זה הורס זה יכול להוריד את הנצנצים כדי רק ביד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה