דרוש מידע שמן זית הרב אלישיב

• הוסף לסימניות
אני מחפש לקנות שמן זית הרב אלישיב (סחיטה ללא גרעינים) באזור בית וגן ירושלים

• הוסף לסימניות
משפחת פרויליך ברחוב הפסגה בבית וגן מוכרים את השמן הזה !!!!
אני לא זוכר את המס' המדויק תבדקו בס' טלפונים (יש פרסומות בבתי הכנסת בבית וגן במקרה הייתי שם וראיתי)
חנוכה שמח .

• הוסף לסימניות
אפשר הסבר במה מדובר? והאם יש לזה עניין מיוחד לנר חנוכה?

• הוסף לסימניות
הרב אלישיב אומר שככל וצורת הסחיטה יותר דומה לבית המקדש זה יותר מהודר והשמן הזה הוא הכי קרוב שיש לנו לשמן זית זך

• הוסף לסימניות
אפשר הסבר במה מדובר? והאם יש לזה עניין מיוחד לנר חנוכה?
כל שמן עשוי גם ממה שיוצא מהגרעין
השמן הזה הוא מבשר הזית בלבד
אומרים שזה הכתית של ביהמ"ק ....
לא ראיתי שהרבנים מחפשים דווקא את זה ...
אבל כ"א כרבותיו והבנתו .

• הוסף לסימניות
הכוונה הכי קרוב לכך כמו שכתבו קודם
דהינו מהזית עצמו
ציטטי מה שכתוב במודעות
אני לא המשווק אם חשבת ..

• הוסף לסימניות
סתם לכל המתענינים השמן הזה לא לא מזוכך הוא פשוט שמן זית בלי שום עיבוד
המחיר שלו השנה הוא בין 90 ש"ח ל110 ש"ח עבור 750 מ"ל והוא מגיע בפח
ואגב יש רבנים שמקפידים לקנות כזה שמן אבל כל השמנים האחרים ג"כ מהודרים (ר' עזריאל אוירבך אומר ששמן למאור הוא הכי מהודר מכיוון שהוא דולק הכי טוב לא יודע אם זה ל'מעשה' אבל כך אמר לי אחד מגדולי תלמידיו)

• הוסף לסימניות
(ר' עזריאל אוירבך אומר ששמן למאור הוא הכי מהודר מכיוון שהוא דולק הכי טוב לא יודע אם זה ל'מעשה' אבל כך אמר לי אחד מגדולי תלמידיו)
עבודתית זה לא נכון, שמן זית כתית מעולה אמיתי (ולא זיוף לא איכותי שנמכר במכירות מוזרות אלא החברות המוכרות טעמן מיה ומעלה) דולק מעולה לפחות כמו שמן למאור ובמקרים רבים הרבה יותר טוב מהשמן למאור שמוציא עשן ולפעמים לא דולק יפה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה