עזרה שמן צמחי למאור, בבישול

• הוסף לסימניות
מצאתי ב"פורום לתורה" מלפני שנתיים, לא יודעת אם זה עדכני:
בד"ץ איגוד הרבנים ווסטהיים - משרדים בארץ
039361829

הרב יעקב לוונטל
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
תודה!!
אפנה אליהם מחר בבוקר

אני עכשיו רואה על הבקבוק שיש פקס לשירות לקוחות
אבל כנראה לא אקבל מענה לפני שבת

• הוסף לסימניות
תודה!!
אפנה אליהם מחר בבוקר

אני עכשיו רואה על הבקבוק שיש פקס לשירות לקוחות
אבל כנראה לא אקבל מענה לפני שבת
יש שם גם מייל, (לא יודעת אם עדכני, ואם יענו לך ביום שישי) תשלחי לי באישי

• הוסף לסימניות
בלת”ק
לנו זה גם קרה והתקשרנו לרב זריצקי אם אני לא טועה, ואמרנו לו את שם החברה והוא אמר אז שזה בסדר ואין בזה בעיה לא כשרותית ולא בריאותית. לא לקחת מזה מסקנות אלא רק משתפת שתדעו לפנות ולשאול. חבל על מאכלים שילכו לפח ועל הטרחה.

• הוסף לסימניות
בסוף בעלי החליט שלא לוקח סיכונים
הכנו טשולנט חדש, כבד, רוטב לּדגים ולעוף (העוף והדגים - אנחנו מכינים את הרוטב בחמישי ורק קרוב לשבת מכניסים לתבנית ולתנור/ פלטה)
ככה לא היינו צרכים לזרוק את הדגים והעוף, רק את הרטבים

תודה לכולם על העזרה

• הוסף לסימניות
הכל לכבוד שבת
מדברי מורנו הגרמ"צ ברגמן
"החפץ חיים אומר שהשבת היא הברכה הכי גדולה, מפני שמי שנזהר בכבודה של שבת, השבת לא נשארת חייבת לו,

• הוסף לסימניות
הכל לכבוד שבת
מדברי מורנו הגרמ"צ ברגמן
"החפץ חיים אומר שהשבת היא הברכה הכי גדולה, מפני שמי שנזהר בכבודה של שבת, השבת לא נשארת חייבת לו,
האמת הייתה לי תחושה שזה סתם היה השטן, שלא פרגן לנו שהכל מוכן כבר בחמישי אח"צ
(הכבד והטשולנט היו ממש טעימים, אכלתי משניהם, אבל לא הייתי רוצה לסכן את הילדים.. לכן החלטנו להכין מחדש)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה