דרוש מידע שמעתם משהו על עדכון מחיר לבונג'סטה בתחילת יולי??

• הוסף לסימניות
הלכתי לקנות בונג'סטה בשני בתי מרקחת ולא היה במלאי,
ובאחד מהם הרוקחת אמרה שהיא לא מזמינה חדש בגלל שבתאריך ה 01.07 המחיר מתעדכן ויהיה זול יותר.
אז היא מחכה להזמין בשבוע הבא.
מישהו שמע על זה? כי לא מצאתי שום מידע בגוגל.

• הוסף לסימניות
אמור להיכנס לתוקף חוק להפחתת ההשתתפות עצמית לתרופות מרשם-כך שזה ישפיע על בונג'סטה משמעותית

• הוסף לסימניות
המחיר היה אמור לעלות והקפיאו בחזרה
לכן ההמלצה לאנשים הייתה לחכות שבוע
אבל לא נראה לי שיש הוזלה

• הוסף לסימניות
סל הבריאות שייך למשרד הבריאות.
אבל הנחה על בונג'סטה יש רק ללקוחות עם ביטוח מושלם. זו 'הטבה' של הקופות, לא של הסל
לי ידוע שיש גם למכבי
אבל לא משנה, השאלה שלי היא אחרת
האם התרופה בסל הבריאות של משרד הבריאות

• הוסף לסימניות
לי ידוע שיש גם למכבי
ביטוח מושלם נראה לי בכל קופה (מכבי שלי, מאוחדת שיא, כללית מושלם/ פלטינום ובלאומית אני לא יודעת מה יש)

• הוסף לסימניות
לי ידוע שיש גם למכבי
איך שהבנתי התרופה לא נמצאת בסל הבריאות.
קופות החולים מסבסדות אותה, כל אחת ברמה אחרת, לפי הביטוח המשלים שיש לך.
במכבי ההשתתפות העצמית המינימלית היא כרגע 60%, במאוחדת נראה לי 50%, בלאומית הכי זול.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה