נכתב ע"י גיטי 123;1336426:האם השמועות על כך שנהג האוטובוס עצמו - הוא ערבי, נכונות?
את מוכנה לשלם על דירה פי 2 בשביל שיעסיקו רק יהודים?נכתב ע"י Art Studio;1336437:הגיע הזמן לעשות שינוי.
נכון - יתכן שיש כאלו כמו נהג האוטובוס - אם זה אמת שהוא ערבי, אולם מספיק פיגוע כזה בשביל לא להעסיק ערבים.
ברור לי שיתנגדו לדברי בטענות שונות, וברור גם שאין לי דרך לשנות את המצב, אולם חיי יהודי אחד הם מעל לכל שיקול.
נכתב ע"י עפולה;1336438:את מוכנה לשלם על דירה פי 2 בשביל שיעסיקו רק יהודים?
נכתב ע"י קקטוס;1336421:צודקת
זאת לא מצלמת רכב, זה סתם פלאפון, אבל זה כן מצולם מתוך רכב ברמזור, ורואים זאת על פי ההשקפות, וגם כשהמצלמה מסתובבת, גם בגלל זווית הצילום הנמוכה (האיש שמסתיר גבוה יותר(והוא בטח ידע, כי הוא גם מצלם, ובכלל, כל מי שצילם ידע..))
אם הם ידעו מראש, הם לא היו מפרסמים את הסרטון, כי זה מפליל אותם.
טובנכתב ע"י שרית גולד;1336452:אף פעם לא שמעתי על אנשים שסתם הסריטו ובדיוק היה סוג של פיגוע, כאן זה ברור שהם ידעו ע"כ מראש.(תקשיבו למה שהם מדברים)
נכתב ע"י קקטוס;1336454:טוב
וויכוח מיותר
החלטת שהם ידעו, סבבה, תתקשרי למשטרה לספר להם.
נכתב ע"י יונה יונה;1336465:תגידו, רק אני רואה שבשעת התחלת הסרטון האוטובוס כבר הפוך?
אחרי 2 שניות כבר שומעים את היריות.
נכתב ע"י הלל;1336469:מסתבר, שהטרקטור נסע בצומת העמוסה באדום ומשך אליו תשומת לב כבר קודם שהתחיל לבצע את זממו.
זו השערה שלי בלבד, אל תבנו על זה (ותפיצו אח"כ במיילים...)
נכתב ע"י miri012;1336384:תסתכלו בסרטון המצורף, ותסבירו לי בבקשה מה הולך כאן.
מי שהסריט את זה ודאי ידע מה הולך לקרות, נכון?
נכתב ע"י DESIGNIK;1336499:הם אומרים בערבית מת חלאס והשני עונה לו מת אל יהוד
כל מילה נוספת מיותרת, אם הם לא ידעו מזה איך הם נשארים עומדים ואדישים?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: שמואל!, בַּת שֶׁל מֶּלֶך, מיכל ש. ועוד 69 משתמשים72 //