אתם זוכרים את השמפו הזה שדיברו פה פעם
שעוזר להצמיח שיער במהירות יותר
עשיתי חיפוש ולא מצאתי
אולי מישהו זוכר ויכול להגיד לי איזה שמפו זה
אשמח לכל פיסת מידע
תודה רבה!
בעקבות ההמלצות כאן על השמפו, התחלתי לחפוף לבני 4 חודשים לפני החלאק'ה, השיער לא התארך יותר מהר מהקצב הרגיל, אבל כן התעבה ככה שראו יותר את השיער שלו.
יש לו צבע בלונדיני בהיר מאד, כמעט שקוף שבקושי היו יכולים לראות פאות אחרי התספורת אם לא הייתי משתמשת בשמפו הזה.
היום יש לו פאות קצרים (חודש אחרי החלאקה) אבל לפחות קצת רואים אותם והוא לא נראה קירח מכאן ומכאן...
בעקבות ההמלצות כאן על השמפו, התחלתי לחפוף לבני 4 חודשים לפני החלאק'ה, השיער לא התארך יותר מהר מהקצב הרגיל, אבל כן התעבה ככה שראו יותר את השיער שלו.
יש לו צבע בלונדיני בהיר מאד, כמעט שקוף שבקושי היו יכולים לראות פאות אחרי התספורת אם לא הייתי משתמשת בשמפו הזה.
היום יש לו פאות קצרים (חודש אחרי החלאקה) אבל לפחות קצת רואים אותם והוא לא נראה קירח מכאן ומכאן...
אני משתמשת לבת שלי (בת שנה כמעט וחצי) עם שמפו של SYOS עם קרטין. בקבוק בצבע חום- ברונזה. עם מכסה שחור קטן.
אני חייבת לציין שזה ממש ממש עושה משהו!
כבר כמה חודשים בשימוש. (פחות מחצי שנה) וגדל לה ממש יפה.
ממקורחת לגמרי- היא היום עם שיער. לא קוקו. לא תלתלים גולשים. אבל שיער ממש.
(מצורף תמונה לפני ואחרי...)
ובתמונה (של 'אחרי') זה עדיין לא נראה כמו במציאות- ממש ערימה של שיער טוב ויפה...
יש לקנות את השמפו הזה (עד כמה שידוע לי) רק ב"בר כל" ב- 12.9 ש"ח.
ממליצה בחום!
בקוקטייל מאמינים שריהוט איכותי הוא הרבה מעבר למראה מרשים, הוא הבחירה ביצירה על־זמנית שממשיכה להרגיש נכונה גם כשהטרנדים מתחלפים. אנו מקפידים על חומרי גלם מובחרים, רמת גימור גבוהה ועיצוב מדויק שמעניק לכל חלל נוכחות אלגנטית ונוחות יומיומית. הקולקציות שלנו נבחרות בקפידה כדי ליצור חללים מרשימים, הרמוניים ומזמינים כאלה ששומרים על יופיים לאורך שנים ומספרים סיפור של איכות ללא פשרות. עבורנו, יוקרה אינה מותרות – היא נקודת המוצא. סטנדרט שמנחה כל בחירה, כל חומר וכל קו עיצובי. אנו מזמינים אתכם לעיין בקטלוג, לבקר באולמות התצוגה ולבחור.