התייעצות שמפו למניעת נשירה

• הוסף לסימניות
כמה זה עולה?

ומה נעשה שאנו חסידים של רבנו "שהזהיר מאד לטבול בכל יום, ואמר שטבילה היא תיקון גדול, ובפרט למי שנפל בעבירות — אין לו תקנה כי אם על־ידי מקוה.";);)
גם אנחנו חסידים של רבינו (כל אחד עם ה"רבינו" שלו) ולכן הולכים למקווה קצר ומתקלחים באופן מקצועי לא שניה וחצי, (וחוץ מזה לפעמים דוקא המקוואות של חסידי רבינו יש תחלופה גבוהה של המים וממילא אין צורך בכלור):sneaky:;)

• הוסף לסימניות
גם אנחנו חסידים של רבינו (כל אחד עם ה"רבינו" שלו) ולכן הולכים למקווה קצר ומתקלחים באופן מקצועי לא שניה וחצי, (וחוץ מזה לפעמים דוקא המקוואות של חסידי רבינו יש תחלופה גבוהה של המים וממילא אין צורך בכלור):sneaky:;)
חחחחחחחח

• הוסף לסימניות
אני משתמשת כבר שנה וחצי עם שמפו פוראוור ואני ממש ממליצה
התחלתי להשתמש לילד בן 7 חודשים קירח לגמרי הנחו אותי לשים כל יום גודל של אפונה ולשפשף חזק על הקרקפת
ברוך השם כיום הוא בן שנתיים וקצת עם מלא שיער
ואני עדיין עם אותו בקבוק
אז למי שכתב שזה יקר שידע שדמים מזה טיפה ממש כגודל של אפונה וזה מחזיק מלא זמן...

• הוסף לסימניות
שמפו קיק של Argania. מומלץ.

מצטרפת גם להמלצה על שמפו קיק של Argania- מוכרים אותו בסופר פארם/רמי לוי.
מי שצריך נכנסתי לחפש את השמפו וראיתי שיש עליו עכשיו מבצע בסופר פארם (לא יודעת אם גם בחנויות בכל מקרה אפשר להזמין ולהגיע לאסוף מהסניף)
1761855015891.png

• הוסף לסימניות
התחלתי להשתמש לילד בן 7 חודשים קירח לגמרי הנחו אותי לשים כל יום גודל של אפונה ולשפשף חזק על הקרקפת
ואני עדיין עם אותו בקבוק
מומלץ לקנות באתר ולא ממשווקים למיניהם , כי כך אתם מרוויחים גם חופש מהטרדות אישיות וטלפונית וגם כך ניתן לפרוס עד 18 תשלומים, וגם רואים מול העיניים את כל המוצרים וכו' ....

• הוסף לסימניות
ואני עדיין עם אותו בקבוק
ואת בטוחה שאת לא משווקת בכלל????? סתם מעניין!!! פשוט היום כבר אי אפשר לדעת כי רוב הנשים החרדיות מוכרים פורוואר

• הוסף לסימניות
מומלץ לקנות באתר ולא ממשווקים למיניהם , כי כך אתם מרוויחים גם חופש מהטרדות אישיות וטלפונית וגם כך ניתן לפרוס עד 18 תשלומים, וגם רואים מול העיניים את כל המוצרים וכו' ....
גם דרך משווקת אפשק עדיין לקנות דרך האתר ולהנות מפריסה של 18 תשלומים, רק שבאתר אתם לא מקבלים שום ליווי, מינון ושימוש מדיוק, זה כמו לקנות תרופה בבית מרקחת בלי לדעת הוראות שימוש מדויקות.
אח"כ אל תשאלו למה לא עבד לי????? בבבבקשהה, עשיתם זאת לעצמכם ןנכון גם שילמתם יקר- פשוט סתם
כשמגיעים לפיתרון המושלם (יחד עם מישהי משווקת מקצועית(!)) שום מחיר בעולם לא יקר, מבטיחה!
השאלה אם נתנו לכם מענה מדויק לצורך שלכם, זאת השאלה, ושם באמת לא כולן יודעות מקצועיות!
ראו הוזהרתם...

• הוסף לסימניות
גם דרך משווקת אפשק עדיין לקנות דרך האתר ולהנות מפריסה של 18 תשלומים, רק שבאתר אתם לא מקבלים שום ליווי, מינון ושימוש מדיוק, זה כמו לקנות תרופה בבית מרקחת בלי לדעת הוראות שימוש מדויקות.
אח"כ אל תשאלו למה לא עבד לי????? בבבבקשהה, עשיתם זאת לעצמכם ןנכון גם שילמתם יקר- פשוט סתם
כשמגיעים לפיתרון המושלם (יחד עם מישהי משווקת מקצועית(!)) שום מחיר בעולם לא יקר, מבטיחה!
השאלה אם נתנו לכם מענה מדויק לצורך שלכם, זאת השאלה, ושם באמת לא כולן יודעות מקצועיות!
ראו הוזהרתם...
ממש הצחקתם אותי!!!!
האם כל מי שנכנעה למודעות הדרושים וניסתה את מזלה בפורוואר, כבר היא הופכת למקצועית כולל קביעת מינון וכו' מה שהחברה עצמה לא יכולה לעזור????
זה לא דבר חדש , בכל יום קורה שניקים חדשים נכנסים לפרוג ומשווקים את עצמם....
אם את לא משווקת אני מבקש סליחה מעומק הלב....

• הוסף לסימניות
ממש הצחקתם אותי!!!!
האם כל מי שנכנעה למודעות הדרושים וניסתה את מזלה בפורוואר, כבר היא הופכת למקצועית כולל קביעת מינון וכו' מה שהחברה עצמה לא יכולה לעזור????
זה לא דבר חדש , בכל יום קורה שניקים חדשים נכנסים לפרוג ומשווקים את עצמם....
אם את לא משווקת אני מבקש סליחה מעומק הלב....
נכון בדיוק! מישרוצה באמת יכול למצוא מישהי מקצועית שלמדה קורסי בריאות והתמקצעה.
המזכירות בחברה במפורש אומרות שהם לא יודעים ולא נותנים מינונים- תנסו להתקשר ותשמעו בעצמכם.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
נכון בדיוק! מישרוצה באמת יכול למצוא מישהי מקצועית שלמדה קורסי בריאות והתמקצעה.
המזכירות בחברה במפורש אומרות שהם לא יודעים ולא נותנים מינונים- תנסו להתקשר ותשמעו בעצמכם.
בהצלחה
החברה עצמה לא יודעת ואילו המשווקות הפזורות בכל רחבי הערים החרדיות כן יודעות....
על חלק מהמוצרים בהם המינון הוא משמעותי המינון מופיע על האריזה , שאר הדברים באמת לא משנה וכל אחד מבין לבד בכמה להשתמש כמו שאף אחד אינו שואל כמה שמפו צריך לשים....
הזמינו רק באתר:
אותו מחיר יותר נוח ואפשרות לפריסת תשלומים נוחה עד 18 תשלומים לטובתכם אני לא מרוויח מזה בשום צורה...

• הוסף לסימניות
מצוין , תמשיך להיות משווק של פוראוור ולהפיץ את הקישור , שיקנו רק דרך הקישור שלך.
חבל שלא אמרת שאתה משווק...
כנראה שאתה לא רוצה להיעזר באמת. נקודה.

• הוסף לסימניות
מצוין , תמשיך להיות משווק של פוראוור ולהפיץ את הקישור , שיקנו רק דרך הקישור שלך.
חבל שלא אמרת שאתה משווק...
כנראה שאתה לא רוצה להיעזר באמת. נקודה.
חחח.... אני רק שלחתי לאתר הרשמי..... נא לא לחשוב עקום...
מי שחושד שיכנס בעצמו לגוגל ויחפש פורוואר
גילוי נאות: אני לא הבעלים של חברת פורוואר, רק עד משתגע מהכמות של משווקות פורוואר... וחושב שהגיע הזמן להשקיע במשהו אחר...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת