שמש סתוית

• הוסף לסימניות
וזאטוט בן 8 חודשים
02.jpg

• הוסף לסימניות
יוש מתיקות נשפכת פה
זה לא חוכמה איפה שתמי אותו התמונה תצא מהמם

• הוסף לסימניות
תמונה מתוקה!
לחיים דורשות צביטה ;)
אולי כדאי לעבד קצת את הפנים, יש זליגה צהבהבה....

• הוסף לסימניות
אויש איזה מותק!!!
לצבוט את הלחי דחוף!!
והתמונה מהממת!

• הוסף לסימניות
מירי
הוא פשוט יפיוף ומתוק
והתמונה פשוט מעולה ונעימה לעין

• הוסף לסימניות
נהדר! התאורה מושלמת!
והפרצוף שלו מזמין ביסים.

והערה קטנה,
הייתי מצפה בגיל הזה לתנוחה יותר בוגרת. (קצת יותר מתרומם)
זה פוזה של בן 3 חודשים לא 8
(או שאם בגלל השומנים שלו הוא לא זז אז נסלח לו)

• הוסף לסימניות
נהדר! התאורה מושלמת!
והפרצוף שלו מזמין ביסים.

והערה קטנה,
הייתי מצפה בגיל הזה לתנוחה יותר בוגרת. (קצת יותר מתרומם)
זה פוזה של בן 3 חודשים לא 8
(או שאם בגלל השומנים שלו הוא לא זז אז נסלח לו)
תודה רותי
לא יודעת אם זה משומנים או מעצלות אבל הוא מקושי מרים את עצמו כך שלא נשאר לי הרבה אופציות

אולי זה יהיה בתמונה של גיל 9 חודשים :)

• הוסף לסימניות
הוא מתוק נורא!! וגם התמונה :)

בקטנה, הפריע לי קצת הגזע מאחוריו...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה