דרוש מידע שנארט ברחוב ירושלים

• הוסף לסימניות
אני רואה שכבר שאלו בעבר אך ללא מענה מיוחד......

יש כאן אי מי שיכול לעזור בעיצה ובתבונה מנסיון.
המלצות או דיס (באישי)
אני חייבת את המידע די בדחיפות חשוב לי מאד.
אודה לכולכם.

• הוסף לסימניות
@רוחי בלבוחי
אני גם מבררת עליהם ולא מצליחה לשמוע דווקא בפרוג חוות דעת
(בגוגל יש המון אבל מה עם פרוג ? , זה מעלה לי חישן שאומר לי לבדוק שוב..)
אשמח מאו לדעת אם טיפלת , או אם קיבלת המלצה או דיס המלצה -באישי.
אני באה אליהם במיטה חולה אחרי נזק של מרפאת שיניים והמידע קריטי לי.

• הוסף לסימניות
@רוחי בלבוחי
אני גם מבררת עליהם ולא מצליחה לשמוע דווקא בפרוג חוות דעת
(בגוגל יש המון אבל מה עם פרוג ? , זה מעלה לי חישן שאומר לי לבדוק שוב..)
אשמח מאו לדעת אם טיפלת , או אם קיבלת המלצה או דיס המלצה -באישי.
אני באה אליהם במיטה חולה אחרי נזק של מרפאת שיניים והמידע קריטי לי.
הברור היה בשביל חברה ואין לי מושג מה עשתה עם זה.
אנסה לברר לך.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

אבקש לקבל המלצות או דיס על האתר https://licentek.com/ ורכישה בו,
הוצע לי רשיון מוזל לתוכנה אשר זול בעשרות אחוזים מרכישה באתר החברה עצמה,
יש הגיון בשיטה שלהם שמדברת על רכישת רשיונות במקומות בעולם בהם החברות מוכרות יותר בזול את הרשיון,
אשמח להמלצות ומידע מנסיון עם האתר הנ"ל
תודה

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה