שנה טובה לכולם

• הוסף לסימניות
(אפשר גם חו"ד על התמונה...)

קבצים מצורפים

• shana tova.jpg
    KB 195.7 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
זה ממש נראה ווקטורי : )

• הוסף לסימניות
איך הגעת לכזו תוצאה עם צמצם כ"כ פתוח? פוטושופ?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יצירתית;858520:
איך הגעת לכזו תוצאה עם צמצם כ"כ פתוח? פוטושופ?

בוודאי שזה עם פוטושופ, בעיקר עליה בקונטרסט.
אני לא רוצה להעלות לפה את התמונה המקורי אבל אני יכולה לשלוח לך באישי אם את מעונינת
בכל אופן מה זה קשור לצמצם?

• הוסף לסימניות
נראה לי שאפשר ליצור זו תמונה בלי נגיעה בפוטושופ
לשרוף רקע ועל המצולם לא לשים תאורה עם צמצם סגור שמכניס מעט אור לכן הילד יצא חשוךלגמרי והרע שרוף כי יש עליו הרבה תאורה בעוצמה חזקה
לא ניסיתי, שווה בדיקה

• הוסף לסימניות
מקוים לשנה יותר צבעונית, שנהיה לראש ולא לצל,
אהה? נכון למדתי לתת ביקורת?
זה בזכותכם !שלא ירבו,
ואליך הצלמת לא התכוותי כלום, במיוחד שאינני יודעת לצלם,
שתהיה לך שנה נהדרת

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יצירתית;858675:
נראה לי שאפשר ליצור זו תמונה בלי נגיעה בפוטושופ
לשרוף רקע ועל המצולם לא לשים תאורה עם צמצם סגור שמכניס מעט אור לכן הילד יצא חשוךלגמרי והרע שרוף כי יש עליו הרבה תאורה בעוצמה חזקה
לא ניסיתי, שווה בדיקה

אפשרי לגמרי - אם יש מספיק מקום להרחיק מהרקע שהאור לא יגיע למצולם.
(גם צריך רקע בהיר מספיק גדול, מה שאין לי...)

• הוסף לסימניות
טוב, בכל זאת את לא צלמת ילדים... אבל לשרוף אפשר גם את הקיר

• הוסף לסימניות
שוב: אי אפשר לשרוף את הרקע ושהמצולם יהיה חשוך לגמרי, רק אם המרחק מספיק גדול שהאור לא יגיע למצולם...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י solo snaps;858754:
שוב: אי אפשר לשרוף את הרקע ושהמצולם יהיה חשוך לגמרי, רק אם המרחק מספיק גדול שהאור לא יגיע למצולם...

בטח שאפשר...

• הוסף לסימניות
אולי פשוט לחסום את האור,ז"א לנתב אותו שיגיע רק לרקע ולא למצולם
אצלי בסטודיו אני משתמשת בקאפות למטרה הזו

• הוסף לסימניות
נשמע רעיון טוב.
אני חסמתי את האור רק מהצדדים של המצולם (עם רפלקטורים שחורים)
אז לא היה לי כח לנסות עוד דברים. אולי אנסה פעם אחרת ככה

• הוסף לסימניות
בטוח לא עברו על התמונה בשחור? זה נראה שלקחו את המסגרת ומלאו אותה בשחור.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י solo snaps;858652:
בוודאי שזה עם פוטושופ, בעיקר עליה בקונטרסט.
אני לא רוצה להעלות לפה את התמונה המקורי אבל אני יכולה לשלוח לך באישי אם את מעונינת
:)

• הוסף לסימניות
העיקר שתהיה לנו שנה טובה.
ת.הה ש.שנת ע.שייה ג.דולה !!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה