שנה טובה לכל חברי הפורום

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צל99;640647:
אתה בטוח שלא טעית בלינק??

:)

בטוח.... תלחץ על ההגה

לא הייתי מראה פה את מה ששלחתי לך במייל :)

• הוסף לסימניות
וכרגיל צריך לשאול-
"מה עם החסומים?"

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Ayalam;640677:
וכרגיל צריך לשאול-
"מה עם החסומים?"

הפעם אני ארחם עליכם

מצ"ב קובץ

קבצים מצורפים

• suzuki view.swf
    1.6 MB · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
פעם ראשונה שאני זוכה ['מאותרג']לראות על מה מדובר כל פעם 360 מעלות וכו', וזה פשוט מדהים. איכותי וחלק עם גימור מוקפד ויפה.

• הוסף לסימניות
לשנה הבאה (לפחות ;)) בסוזוקי

• הוסף לסימניות
חזק אתה!

• הוסף לסימניות
ממש מקסים... ותודה שהתחשבת באתרוגים...~~~!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שמשוןווו;640690:
פעם ראשונה שאני זוכה ['מאותרג']לראות על מה מדובר כל פעם 360 מעלות וכו', וזה פשוט מדהים. איכותי וחלק עם גימור מוקפד ויפה.

מוזר. אצלי זה פתוח ללא בעיות תמיד. - אתרוג

• הוסף לסימניות
מקסים.
איפה השדה היפה הזה?
והרכב פשששששש נקי!!

• הוסף לסימניות
עבודה מושלמת!

(אתה יכול לסדר לי שנה טובה על ההגה בצד ימין? :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י כדרלעמר;641603:
עבודה מושלמת!

(אתה יכול לסדר לי שנה טובה על ההגה בצד ימין? :)

לא. תעשה עליה (ותסתכל במייל)

נכתב ע"י Ayalam;641648:
תודה רבה על ההתחשבות-
היה שווה!

אל תתלהבו ! זה רק הפעם :D

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה