שנה טובה למקדימים.

• הוסף לסימניות
cover212.jpg

• הוסף לסימניות
מדהים!
מעבר החציה בהפוכה זה בכוונה?
ואם כן, למה רק מעבר חציה אחד?

• הוסף לסימניות
האווירה... האווירה...
פשוט להתקשר עכשיו לסוכן נסיעות ולהזמין כרטיס טיסה לתשרי אצל הרבי.....
ציור מדהים!

• הוסף לסימניות
יש לך ים סגנונות...
זה מזכיר נורא את הסגנון של הספרים ההם שצריך למצוא את האיש עם החולצה עם הפסים האדומים, או משהו כזה

• הוסף לסימניות
שנה טובה אהובה!

• הוסף לסימניות
זריזין מקדימין!
יפה ועמוס פעילות.

• הוסף לסימניות
נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
ככה זה פה בניו יורק

@ג'קי ירחי זה פשוט 'תשרי בליובאוויטש'! אתה מגיע השנה, כן? נו נו נו אם לא...;) נתוועד בסעוונסווענטי עם @mendele y ו @ליפסקר אחח א מחיה :rolleyes:

עריכה: הסיטואציה הציתה את הדמיון, אז הייתי חייב...
צפה בקובץ המצורף 373541
ממש נראים כך. לא חושב, הייתי בתמוז, אבל לך תדע...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
ככה זה פה בניו יורק

@ג'קי ירחי זה פשוט 'תשרי בליובאוויטש'! אתה מגיע השנה, כן? נו נו נו אם לא...;) נתוועד בסעוונסווענטי עם @mendele y ו @ליפסקר אחח א מחיה :rolleyes:

עריכה: הסיטואציה הציתה את הדמיון, אז הייתי חייב...
צפה בקובץ המצורף 373541
הייתי עכשיו כל המשפחה בי"ב י"ג תמוז

• הוסף לסימניות
מוזר שלא נפגשנו. אגב מה הוא בשבילך ר' משה ירוסלבסקי ( שהיה אחראי על הכנסת אורחים אצל הרבי)?
אם כבר במשפחולוגיה עסקינן... הרב של קריית מלאכי קשור?

• הוסף לסימניות
אתה רוצה לומר לי שהבחורצ'יק מאחורה זה אני??! גדל לי קצת זקן מאז הפעם האחרונה שנפגשנו...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה