שנה מבורכת ופורחת

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יונה יונה;1772637:
שושי,
אם היא בכלל לא היתה נטויה לא היתה שום סיבה לצלם בעיקום (וכולכם היתם כאן מעירים לי בצדק על זה)
ככה זה נתן לי תחושת מעגליות בעין.

לא יודעת קשה לי לדמיין:)
אי אפשר לתכנן מראש, אלו דברים שרואים כנראה בצילום.
בכל אופן יש צדק שכרגע רואים יותר תנועה של ריקוד

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GRN;1772644:
ועל הטקסט אפשר עוד לחשוב
(למה לא בשורה אחת? ולמה הרקע עם השקיפות?)

טוב... זה כבר דיון עיצובי.
בגדול לא רציתי לשבור כאן את הזוית (אפילו את החתימה עיקמתי),
הרקע בא כי אחרת זה לא היה קריא (תנסו את זה בבית...) ומצד שני לא רציתי לשים ממש ריבוע.
2 השורות באות כדי ליצור גוש אחד בעין.

• הוסף לסימניות
ממש אהבתי את זה...
מרגיש שהצלמת באמצע תנופה על נדנדה, היא יושבת על נדנדה שכרגע נמצאת בשיא גובהה בצד ימין.
עכשיו תגללו למעלה.. נכון הרגשתם את זה? :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pr;1772656:
ממש אהבתי את זה...
מרגיש שהצלמת באמצע תנופה על נדנדה, היא יושבת על נדנדה שכרגע נמצאת בשיא גובהה בצד ימין.
עכשיו תגללו למעלה.. נכון הרגשתם את זה? :)

רוקדות בשדות.. מתנדנדות על נדנדות...
נחמד

אגב התמונה מקסימה, כשהיא עקומה כמובן

• הוסף לסימניות
השקיפות בשמלה מזוהר השמש נפלא!

אני רק ממש כועסת עליך שהעלבת אותה שהיא לא פוטוגנית.

• הוסף לסימניות
הכי יפה עקום!!
ילדה מהממת
רק תרשי לשאול איפה בסוף צילמת???

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעל א;1773030:
אני רק ממש כועסת עליך שהעלבת אותה שהיא לא פוטוגנית.

מה לעשות שהיא לא..... חצי מהתמונות שלה הולכות לפח בגלל צורת העמידה שלה/זוית הראש או סתם מבטים מטופשים שהיא נותנת.

(או... הרבה יותר גרוע בריחה מחוץ לאזור הפוקוס.... הילדה הזו מופרעת לגמרי :) )

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותיי;1773441:
רק תרשי לשאול איפה בסוף צילמת???

בכייף,
אומנם לא שאלתי בשביל הפריים הזה, אבל במסגרת החיפושים (הארוכים..... יש לציין) נתקלתי במעבר היפה הזה.
זה באזור סן-סימון.

• הוסף לסימניות
נחמי כשהתמונה ישרה היא מקסימה :)
צבעים מרהיבים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יונה יונה;1773512:
זה באזור סן-סימון.

אמרתי לך :p

את חייבת לומר לי איפה בדיוק!

אחד המקומות היפים.
אני נותנת לך אישור לתפוס את כל האיזור המדהים הזה (עד טלביה כולל) :)

• הוסף לסימניות
מקסים!
לגבי העקום או המיושר , עוד לא החלטתי...:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה