כללי שני טורים ישרים באינדיזיין

• הוסף לסימניות
כשאני עושה באמצע עימוד של ספר של טור אחד - קטע אחד עם שני טורים, איך אני גורם לו להסתיים ישר?
ראו תמונה מצורפת
%D7%9C%D7%9B%D7%99%D7%93%D7%94-png.378128

קבצים מצורפים

• לכידה.PNG
    לכידה.PNG
    KB 34.9 · צפיות: 179
  • הוסף לסימניות
תעשה חיפוש פה בפורום,
כבר נשתברו על זה הרבה קולמוסים (מקלדות)

• הוסף לסימניות
שרטוט.png

• הוסף לסימניות
איך אני גורם לו להסתיים ישר?
יש 2 אופציות:
1) לתת רווח בין השורות/פסקאות של הטור השני [שיראו שוה מלמטה], ככה-
Screen Shot 2018-08-09 at 19.28.36.png

2) לגרום שיתווסף עוד שורה לאחד מהפסקאות, ועי״ז יסתיימו בשוה [שהרי א״א לאזן מספר אי-זוגי של שורות...].
יש לי סקריפט כאן ש[בין היתר] עושהו בלחיצה אחד [הוא יוסיף המינימום רווח שצריך כדי שיתווסף שורה (עם שליטה מלאה איך הוא מוסיף רווח [בין אותיות/בין מילים/מתיחת אותיות])].

• הוסף לסימניות
בבסיס יש כאן הזמנה לצרות
ככל שהרווח בין הפסקאות אינו שוה לשורה אחת שבפסקה
זה מתכון לצרות.
כל פעם שיהיה לך טור עם מרווח פסקאות ומולו טור בלי מרווח פסקאות
זה כאב ראש
אני ממליץ ליצור מרווח שווה לשורה, ורוב הבעיות לא יהיו ואלה שיהיו יפתרו בקלות.
בהצלחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה