- הוסף לסימניות
הלכנו לשם ואחרי כמה פוזות הוציאו אותנו משםנכתב ע"י רוחי ארלנגר;1750349:הייתה לי לקוחה שרק רצתה להצטלם שם - בררנו ואמרו שאסור להכנס לשם מי שלא מבקר.
זה באמת כך?
והם בשום אופן לא היסכימו שנמשיך.....
הלכנו לשם ואחרי כמה פוזות הוציאו אותנו משםנכתב ע"י רוחי ארלנגר;1750349:הייתה לי לקוחה שרק רצתה להצטלם שם - בררנו ואמרו שאסור להכנס לשם מי שלא מבקר.
זה באמת כך?
נכתב ע"י לאה קוביצק;1750405:הלכנו לשם ואחרי כמה פוזות הוציאו אותנו משם
והם בשום אופן לא היסכימו שנמשיך.....
נכתב ע"י תלמידים;1750361:ממש לא.
נכתב ע"י RacheliM;1750426:ממש כן.
צילמתי שם כמה וכמה פעמים.
אם אין לך אישור השומרים יזנקו די מהר לכיוונך.
(או שאת מצלמת בשקט בפנים,פה זה ממש בלובי מול העיניים שלהם...)
תמונות יפות!
נכתב ע"י רוחי ארלנגר;1750429:איך קונים אותם????
בוער לי ברגליים ללכת לשם.
נכתב ע"י RacheliM;1750431:תעמידי פני תיירת![]()
נכתב ע"י רוחי ארלנגר;1750429:איך קונים אותם????
בוער לי ברגליים ללכת לשם.
נכתב ע"י לאה קוביצק;1750583:ואחרי שברחנו משם...
הלכנו לעוד מלון...אבל סורי שלא הסתכלתי על שם של המלון
מה לעשות הזמן בוער עוד להסתכל על שמות
צפה בקובץ המצורף 252630
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים