שעון זהב

• הוסף לסימניות
לא זוכרת אם שיתפתי פה את הצילום הזה, (אם כן אז אפשר להתעלם;))
באופן רשמי התחלתי לצלם מוצרים. גם תכשיטים. מאתגר בהחלט.
אשחזר את מערך התאורה, פחות או יותר (צילמתי כמה שעונים באותו הרגע ושיניתי קצת את התאורה כל פעם אז זה יהיה בערך. העיקר הכוון:)

- השעון מונח על קופסת האריזה שלו, הרקע זה קרני אור שחדרו מהחלון על השולחן הכהה. (iso 200)
- תאורת כוורת מאחור,
- סופט בוקס מהצד לתאורת צמיד השעון,
- תאורת סנוט מכוונת רק ללוח השעון עם רפלקטור שקוף שהנחתי לפניו (לא צמוד) לתוספת ריכוך והימנעות מהחזרי אור. (עכשיו קניתי פילטר פולרייזר אז העבודה תהיה יותר קלה)
- רפלקטורים שחורים משני הצדדים.

• הוסף לסימניות
מקסים, הייתי מסובבת אותו טיפה שמאלה, כי הוא כרגע מצולם מאזור ה"סנטר" שלו. :)
מדוייק מאד.

• הוסף לסימניות
מבחינת התאורה - נראה מושלם
הייתי עובדת עוד על העמדה

• הוסף לסימניות
תאורה מושלמת!
תודה רבה על הפירוט!
אני אוהבת גם את הכיוון ממנו צילמת

• הוסף לסימניות
תודה!
לגבי ההעמדה וזווית הצילום, בשונה מצילומים רגילים, המצלמה היתה על חצובה. כך שבאותו רגע זה היה נראה בסדר ולא חשבתי לשנות עוד כוון, עוד זווית. בכל אופן כן, אני גם אוהבת את איך שזה יצא... תודה:)

• הוסף לסימניות
כצלמת מוצרים ותיקה חיבת להגיד לך שאפו.....

• הוסף לסימניות
וואו ממש מדהים!
התאורה מקצועית ביותר ונראית מרהיב!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה