עזרה שעון מעורר לאנדרואיד

• הוסף לסימניות
בס"ד
לאחר חיפוש של הרבה אפליקציות של שעון מעורר לאנדרואיד מצאתי אפליקציה שנראית לי הכי נורמלית (ובגרסה שהשגתי היא עברית מלאה) אבל כשאני מנסה להוסיף התראה הוא אומר לי גרסת האפליקציה הזו פגה אנא הורד את הגרסה האחרונה של האפליקציה.

אשמח אם מישהו יוכל לעשות לי את הטובה הזאת ולהוריד לי קובץ APK של האפליקציה ולהעלות לפה זה יעזור לי מאוד.

מדובר על האפליקציה הזו:

caynax alarm clock

נ.ב. אני עם נטפרי ולכן לא מצליח להוריד את האפליקציה מאתרים להורדת אפליקציות.

תודה מראש לעוזרים

• הוסף לסימניות
ניסיתי להעלות...
נראה לי שלא ניתן להעלות סוג קובץ זה בפורום פרוג...
אולי אני טועה...
תפתח אשכול חדש ותשאל איזה סוגי קבצים ניתן להעלות לפורום (סיומת atk וכדו')

• הוסף לסימניות
לאחר חיפוש של הרבה אפליקציות של שעון מעורר לאנדרואיד
אם מעניין אותך לבדוק, אפליקציית Alarmy מן הסתם תעיר גם את מי שישן עמוק עמוק עמוק... הווליום מאוד מאוד גבוה, ואפשר להגדיר משימה מסוימת שצריך לעשות על מנת לכבות את השעון המעורר. למשל אפשר להגדיר משימה של צילום תמונה בקצה השני של הבית, וזה פשוט מכריח לקום מהמיטה.

• הוסף לסימניות
אם מעניין אותך לבדוק, אפליקציית מן הסתם תעיר גם את מי שישן עמוק עמוק עמוק... הווליום מאוד מאוד גבוה, ואפשר להגדיר משימה מסוימת שצריך לעשות על מנת לכבות את השעון המעורר. למשל אפשר להגדיר משימה של צילום תמונה בקצה השני של הבית, וזה פשוט מכריח לקום מהמיטה.
Alarmy חסום לי למשל (אתרוג)

• הוסף לסימניות
ניסיתי להעלות...
נראה לי שלא ניתן להעלות סוג קובץ זה בפורום פרוג...
אולי אני טועה...
תפתח אשכול חדש ותשאל איזה סוגי קבצים ניתן להעלות לפורום (סיומת atk וכדו')
בס"ד
זה סוג של סיעתא דשמיא שלא הצלחת כי אני מאמין שלא הייתי מצליח להתקין את זה בדרך הזאת כי אח"כ ניסיתי להוריד דרך חבר ולשלוח אלי ולא הצלחתי להתקין.
מה שקרה בסוף שהשתמשתי עם אפליקציה אחרת שהיא כן הצליחה להתקין לי דרך שירות העדכון שלה לאפליקציות.
תודה רבה בכל אופן על העזרה

• הוסף לסימניות
בס"ד
זה סוג של סיעתא דשמיא שלא הצלחת כי אני מאמין שלא הייתי מצליח להתקין את זה בדרך הזאת כי אח"כ ניסיתי להוריד דרך חבר ולשלוח אלי ולא הצלחתי להתקין.
מה שקרה בסוף שהשתמשתי עם אפליקציה אחרת שהיא כן הצליחה להתקין לי דרך שירות העדכון שלה לאפליקציות.
תודה רבה בכל אופן על העזרה
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
אם מעניין אותך לבדוק, אפליקציית Alarmy מן הסתם תעיר גם את מי שישן עמוק עמוק עמוק... הווליום מאוד מאוד גבוה, ואפשר להגדיר משימה מסוימת שצריך לעשות על מנת לכבות את השעון המעורר. למשל אפשר להגדיר משימה של צילום תמונה בקצה השני של הבית, וזה פשוט מכריח לקום מהמיטה.
ואי נשמע טוב! ישמצב לקבל את זה בתור APK ??? ואז אני יעביר את זה לטלפון בבלוטוס...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה