שעון מעורר

• הוסף לסימניות
מחפשת שעון מעורר במחשב, יש דבר כזה?

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
בבקשה

קבצים מצורפים

• שעון מעורר בעברית - 30 ימי נסיון.rar
    KB 342.7 · צפיות: 35
  • הוסף לסימניות
במקום ללכת קדימה, אולי כדאי דווקא ללכת אחורה...
אני יודעת שזה כמעט כבר פס מן העולם אבל לפני כעשור וחצי המוצר הזה היה חובה בכל בית, קוראים לו "שעון מעורר"... :) וגם בו יש סוגים.

יש כמובן את השעונים המעוררים הדיגיטליים שידועים בנודניקיותם ובצפצופם גם במשך שעה שלמה עד אשר יכנסו לחלומך ויעירו אותך גם מהחלום העמוק ביותר.

ואם השינה שלך ממש חזקה אפשר ללכת קצת יותר אחורה לשעונים של הדור הקודם, כן כן, אלו מהציורים, עם 2 "פעמונים" כאלו בצדדים שבינהם זזה במרץ מחט מתכת וגורמת להם להרעיד את הבית בצלצולם...

הרבה בהצלחה!

• הוסף לסימניות
אם את ממש מעוניינת, אז יש שעון מעורר- שמכניס את כל הבית למצב רטט...
הוא לא עושה מנגינה ענוגה, ולא צליל , פשוט מאד טררררררררררררררררררררררררררררררררררררר כזה ארוך ועוצמתי, שיכול להוציא מת מקברו..
אז אותך בטוח יעיר........;)

• הוסף לסימניות
שרית, נראה לי התכוונו לאותו שעון :)
אלו שעוני הדור הקודם - היו עושים מה שמצופה מהם - פשוט מעוררים!!!

• הוסף לסימניות
ויש עוד אופציות- כמו להזמין את האוטו גלידה
אצלנו הוא חנה פה היום בבוקר- חפר במשך חצי שעה ברציפות (!) ,
הוא נוהג להקריא במגאפון עוצמתי את כל רשימת המבצעים שלו,
בבקיצור- לא היה הבוקר בעיות התאוששות אצל מישהו,
להזמין לך אותו???

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eden7115;1341103:
ן, אלו מהציורים, עם 2 "פעמונים" כאלו בצדדים שבינהם זזה במרץ מחט מתכת וגורמת להם להרעיד את הבית בצלצולם...

הרבה בהצלחה!

נכתב ע"י שריתs;1341122:
אם את ממש מעוניינת, אז יש שעון מעורר- שמכניס את כל הבית למצב רטט...
הוא לא עושה מנגינה ענוגה, ולא צליל , פשוט מאד טררררררררררררררררררררררררררררררררררררר כזה ארוך ועוצמתי, שיכול להוציא מת מקברו..
אז אותך בטוח יעיר........;)

והשכנים שלמטה ואלו שליד יתעוררו בלי להשקיע שקל.

יש לי שכן כזה שבשש בבוקר משהו מרטיט לו את הבית ולי את הגג שמעלי למשך שעה.
ואם אין לי צורך דחוף לקום בשש אני חוששת לו לגזל שינה...

• הוסף לסימניות
אני באמת ינסה לחפש אם עדיין קים השעון הזה :):)

תודה!
יש באיקאה
15 שקל כמדומני

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה