דרוש מידע שעון ספורט חכם-מידע

• הוסף לסימניות
אני מחפש שעון לריצות, ספורט וכדו' שימדוד צעדים וכדו'
חשוב לי שאני לא יצטרך להשתמש בסמארטפון- כלומר שיעבוד לי בלי חיבור לפלא'. או עם פלא' כשר
האם מישהו ניסה את זה?

וראיתי את זה גם בעליאקספרס האם זה המקורי? (כשהייתי בדף הבית של שיאומי זה הפנה אותי לקישור הזה-)

אשמח לעזרה!!!
תודה !!!

• הוסף לסימניות
בסוף ביררת על שעון ספורט כשר כי גם אני מתעניין ?

• הוסף לסימניות
אני קניתי את השעון הזה https://ksp.co.il/web/item/272480,
צריך בשביל הפעלה ראשונית פלאפון עם אפליקציה של שיאומי, וגם בשביל לעדכן דברים מידי פעם....
זה כן התחבר לי לשיחות בפלאפון אחר תומך כשר.
ממש ממליצה!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אנחנו קנינו אותו (לא מהחנות הזו אלא מ k.s.p אלא שאזל ל k.s.p מהמלאי עכשיו ולכן לא תמצאו אותו שם):
חיבור ראשוני דרך טלפון חכם ואחר כך לא צריך.
יש לציין שבמקומות שיש שיבושי גי פי אס. הורס את חווית המרחקים, והקמ"ש וכו'. כי הוא לא מדייק לפי מיקום אלא לפי תנועת היד.

• הוסף לסימניות
אשמח להמלצה על שעון חכם שמתחבר לשיחות עם כשר?יש דבר כזה?
השעון הזה מתחבר לשיחות לטלפון כשר (בדקתי על נוקיה 215)
ללא צורך באפליקציה בכלל, גם לא לחיבור ראשוני, וגם לא כדי לכוון את השעון

• הוסף לסימניות
שלחו לי את הקישור הזה שלכאורה יותר זול ושל 2024
השאלה האם גם מתחבר לכשר?
יש מצב שזה אני שלחתי?:sne:

אם כן, אז זה אותו השעון, רק ממוכר אחר

• הוסף לסימניות
זה אותו שעון רק 2024 ולא 2023
השאלה אם יש סיכון שזה לא יהיה אותו דבר?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

1755372748910.png

הזמנתי את המוצר
הזה בעלי אקספרס
והגיע לי דרישה להגיש בקשה ליבוא אישי
הגשתי בקשה ב'מסלול+'
והיא נדחתה בגלל זה:

1755372876065.png

הסתבכתי לגמרי עם השלב הזה,
אני ישמח אם מישהו יוכל לעזור לי עם זה.
(אני מוכן גם לשלם על זה כמה שקלים...)

1755373310340.png

וכן את הפרטים האלו:
(לא מופיע שם בצורה תקינה...
1755373344332.png
0 תגובות

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה