כללי שעון ספירת הימים לכלה עד החתונה, מה דעתכם?

• הוסף לסימניות
1052 צפיות בסה"כ, מתוכם למעלה מ250 מאז פרסום ההודעה עם התמונה המשופצת, ואף לא תגובה אחת נוספה? זהו, אין מה לשפר??!!

• הוסף לסימניות
הרבה יותר טוב
אני אישית לא אוהבת אדום אם תכלת קצת מזכיר טעם של הבן דוד שלנו
אבל ענין של טעם
הצלחה

• הוסף לסימניות
מאוד יפה....יאללה שיהיה במזזל טוב

• הוסף לסימניות
העיקר שייצא יפה!!

• הוסף לסימניות
לדעתי זה יהיה מאוד יפה עם פונט אחר ובלי הצללה בכיתוב "רק עוד יום" וכמוכן גג בצבע שיותר מתאים לגווני הכחול (אני מבינה שזה רעפים אבל זה קצת מוריד מהחן של הכחול לדעתי)

חוץ מזה גם הרעיון וגם הביצוע מקורי מאוד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ליבי עיצוב;767193:
לדעתי זה יהיה מאוד יפה עם פונט אחר ובלי הצללה בכיתוב "רק עוד יום" וכמוכן גג בצבע שיותר מתאים לגווני הכחול (אני מבינה שזה רעפים אבל זה קצת מוריד מהחן של הכחול לדעתי)

חוץ מזה גם הרעיון וגם הביצוע מקורי מאוד.

תודה רבה, החלפתי לפונט נרקיס (מרובע), סתם מעניין איזה צבע נראה לך יותר מתאים אולי בגווני הבורדו או משהו כזה?!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אברהמי גרינשטיין;767204:
תודה רבה, החלפתי לפונט נרקיס (מרובע), סתם מעניין איזה צבע נראה לך יותר מתאים אולי בגווני הבורדו או משהו כזה?!
אפשר לנסות בורדו, כדאי גם לנסות גוונים נוספים שיותר קרובים לכחול כמו סגול למשל או משהו בין סגול לוורוד (לא בוהק) שלא יגנוב לגווני הכחול את ההצגה כי הם מתאימים מאוד בפני עצמם.

לגבי הפונט אולי תקנה פונט מיוחד לזה שיהיה יותר ייחודי בחברות שמוכרות פונטים ביחידים אם אין לך כרגע חבילה -פעם פרסמו פה פונטייפ למשל, תנסה לדבר איתם שימכרו לך פונט אחד גם אם נגמר המבצע (לי עשו מבצע בפונטביט אחרי שהוא נגמר רשמית)

• הוסף לסימניות
אברהמי
אין עליך....
השעון יצא מדהים( מקווה.....)
תודה רבה רבה על הרצון הטוב לסייע

נתתי לך אפשרות לפרויקט לתיק העבודות.......
ושוב
תודה רבה רבה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אברהמי גרינשטיין;767085:
1052 צפיות בסה"כ, מתוכם למעלה מ250 מאז פרסום ההודעה עם התמונה המשופצת, ואף לא תגובה אחת נוספה? זהו, אין מה לשפר??!!

אז העמדת לנו 'שעון עם סטופר'... :)

הגימיק מוצלח ביותר!
לגבי הביצוע, אני חושב שלקטגוריית החתן/כלה צריך משהו יותר מלכותי.
(פרחים / עיטורים...)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה