דרוש מידע שעוני מישל

• הוסף לסימניות
אהממ אני קניתי שם בזמנו ככלה שעון ועלה לי בסביבות ה5,500-6000 משהו כזה וקניתי לא את ההכי יקר.
אבל היה שם מכל מיני מחירים גם ליום חול נראה לי מ 1500 ש"ח בערך .
לא יודעת בדיוק צריך לשאול אותם.
קנית עם יהלומים כנראה
היום חולי הוא עם הרצועה מתכת או לבן?

• הוסף לסימניות
מהדיון כאן בעבר
אשמח לדעת האם הם שעונים איכותיים ,עדיין באופנה או שיש כבר להיט אחר🤭
ואיפה היום מומלץ לקנות מבחינת מחיר זול או מאיפה להזמין

• הוסף לסימניות
לפי דעתי עדיין באופנה חזק מאוד! רואה כל הזמן שעוד ועוד קונים את זה ...
אני קניתי בטיק טיים בירושלים. חנות אמינה , הם יבואנים ולכן המחירים הכי טובים בפער !! וזה אחרי בירור מעמיק בנושא... בהצלחה!

• הוסף לסימניות
האיכות של מישל ממש לא משהו...
עוד לא היה לי שעון שהייתי צריכה בו כ"כ הרבה תיקונים
אפילו קלים כמו לוח פנימי שהסתובב וכו'.
כבר לא מדברת על המחיר (7K ) שלא מצדיק
אבל גם בשעון של 200 ש"ח הייתי מצפה שיעבוד טוב יותר.
וטיק טיים באמת חנות אמינה ושירות מעולה!

• הוסף לסימניות
ראיתי את השעונים האלו גם במומנט ברחוב עמוס בירושלים

• הוסף לסימניות
מישהו יודע איפה אפשר לקנות רצעות לשעון הזה?
תודה רבה

1756892441046.png

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה