אני חושבת שמדובר על שעועית טרייה.העירו את תשומת ליבי שבספר בדיקת מזון כהלכה כתוב שיש לבדוק את התרמילים אחד אחד
יש למישהו מידע עדכני בנושא?
אני גם משתדלת לקנות את אלה שרשום תחת ההכשר: "ראוי לבדוק לפני השימוש" ולא "יש לבדוק.."אני חושבת שמדובר על שעועית טרייה.
למיטב ידיעתי בקפואה הבדיקה די שטחית. לשים לב שאין נקב או משהו חום.
ככה גם אני חושבת.אני חושבת שמדובר על שעועית טרייה.
למיטב ידיעתי בקפואה הבדיקה די שטחית. לשים לב שאין נקב או משהו חום.
גם אני חשבתי כך.בקפואים אין תולעים.. למיטב ידיעתי...
כל הנושא שתולעים מתרבים בחום, לאחר יציאתם מהמפעל..
השאלה היא על המוצר לפני שהקפיאו אותובקפואים אין תולעים.. למיטב ידיעתי...
האם יש פולים קפואים בכשרות טובה?גם אני חשבתי כך.
עד שיום אחד נחרדתי כשראיתי תולעת (גדולה) בפולים קפואים
היא היתה מתה?? כי אם היא היתה חיה זה לא הגיוני כי הם לא חיים במקפיא.. (או שהמקפיא בעייתי)גם אני חשבתי כך.
עד שיום אחד נחרדתי כשראיתי תולעת (גדולה) בפולים קפואים
בעיקרון תולעת חיה שנמצאת מוצר אולי עוד יכול להיות בעיה באיחסון אחרי שהמוצר יצא מהאחריות של המפעלהיא היתה מתה?? כי אם היא היתה חיה זה לא הגיוני כי הם לא חיים במקפיא.. (או שהמקפיא בעייתי)
אני לא אומר בכל מקום יש תולעים וצריך להסתכל, רק השאלה מה היחס לכל דבר
יש דברים שיש נגיעות גדולות ויש פחות..
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //