דרוש מידע שעורה בעין

• הוסף לסימניות
קראתי כאן באשכולות ישנים שקומפרסים חמים על העין אמור לעזור.
הבעיה שהכל מתקרר תוך 2-3 דקות, זה לא ממש הגיוני להחליף קומפרס כל 2 דקות.
מה פיספסתי?
כל עצה תעזור! יש לי הר של עבודה, ולא מסוגלת לעבוד על המחשב יותר מחצי שעה, זה שורףףף!!!

• הוסף לסימניות
שקיות תה אחרי השריה במים חמים להניח על העין - להתמיד.
רפואה שלימה

• הוסף לסימניות
אפשר לקחת ביצה, ולהכניס לתוך מים חמים, ובצד הצר של הביצה להעביר על העין, - כך הרבה פעמים להכניס למים החמים ולהצמיד לעין, זה מרגיע ומשכך את הכאבים.
רפואה שלימה במהרה.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
דווקא כאן קראתי שלא כדאי כיום תה.
@שמואל גרינשטיין יש תובנות?
אכן. כך אמר לי פרופ' אברהם ז"ל: מה שמסייע בריפוי השעורה זה החום.
פעם ידעו מה יש בתה ולכן שמו גם תה ואמרו שגם בו יש סגולה כלשהי...
כיום שיש בתה עוד הרבה חומרים חוץ מתה, עדיף לשים קומפרסים של מים חמים בלבד ולא להסתכן בזיהום שיגרם או לא יגרם מהתה.

מנסיון - זה מאד מרגיע ועוזר.

רפואה שלמה
חני

• הוסף לסימניות
קראתי כאן באשכולות ישנים שקומפרסים חמים על העין אמור לעזור.
הבעיה שהכל מתקרר תוך 2-3 דקות, זה לא ממש הגיוני להחליף קומפרס כל 2 דקות.
מה פיספסתי?
כל עצה תעזור! יש לי הר של עבודה, ולא מסוגלת לעבוד על המחשב יותר מחצי שעה, זה שורףףף!!!
רק עכשיו קראתי את ההודעה שלך...
היתה לי שעורה לפני כמה שבועות
פשוט ישבתי ליד המחשב עם כוס של מים רותחים. טבלתי צמר גפן, הוצאתי, חיכיתי מספר שניות והנחתי על העין. התקרר - טבלתי שוב. החלפתי את המים וחוזר חלילה.

אגב, שעורה לא אמור לשרוף. זה מגרד, "מושך", מציק מאד. לפעמים כואב . לא זכור לי שאי פעם שרף לי. את בטוחה שזו שעורה? אולי זו דלקת אחרת?
כאי לך ללכת בבוקר לרופא עינים. גם אם זו שעורה תקבלי טיפות ומשחה שמעבירות את זה מהר יותר...

חני

• הוסף לסימניות
רק עכשיו קראתי את ההודעה שלך...
היתה לי שעורה לפני כמה שבועות
פשוט ישבתי ליד המחשב עם כוס של מים רותחים. טבלתי צמר גפן, הוצאתי, חיכיתי מספר שניות והנחתי על העין. התקרר - טבלתי שוב. החלפתי את המים וחוזר חלילה.

אגב, שעורה לא אמור לשרוף. זה מגרד, "מושך", מציק מאד. לפעמים כואב . לא זכור לי שאי פעם שרף לי. את בטוחה שזו שעורה? אולי זו דלקת אחרת?
כאי לך ללכת בבוקר לרופא עינים. גם אם זו שעורה תקבלי טיפות ומשחה שמעבירות את זה מהר יותר...

חני

תודה על העצה הפרקטית.
אנסה.

זה כאב כזה שמקרין לי גם לאיזור שמתחת לעין, והעין נפוחה. נשמע כמו שעורה?
(וזה נראה לי מתפשט גם לעין השניה :(:()

• הוסף לסימניות
תודה על העצה הפרקטית.
אנסה.

זה כאב כזה שמקרין לי גם לאיזור שמתחת לעין, והעין נפוחה. נשמע כמו שעורה?
(וזה נראה לי מתפשט גם לעין השניה :(:()
אני לא רופאה ולא יכולה לאבחן(ודאי לא דרך המסך...)
בשעורה בד"כ מה שנפוח זה העפעף העליון, אבל לפעמים זה אכן יורד גם למטה.
תבדקי אם יש איזו "גולה" בקצה העפעף. זהו מוקד השעורה.
את יכולה לראות פה. איך זה נראה, ממה זה נגרם ומה הטיפול.

חני

• הוסף לסימניות
לשעורה בד"כ יש ראש על קצה העף-עף.
מים חמים אמורים לעזור במיידי.
אני הייתי נמנעת מלטבול את ה-'צמר גפן' שוב במים(לכן אני משתמשת בטישו).
עדיף להחליף בכל טבילה, ולשמור על סטריליות מסוימת.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה