נספח לאתגר ''שעות אחרונות לסגירת האתגר היומי: אל תישארו בחוץ, כנסו השתתפו והשפיעו''

• הוסף לסימניות

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נקודה שמאוד מפריעה לי.
יש אנשים שאין להם גישה למחשב ב22:00, ובבוקר, בצהרים ובערב כבר אין סיכוי לזכות כי רוב האנשים מסתכלים רק על העמוד הראשון.
רעיונות, רבותי.
אולי שיערבבו כל שעה את היצירות לא לפי שעת ההעלאה, שכל עמוד יהיה שעתיים שהוא יופיע כראשון???
זה רעיון מצוין לדעתי.
מה אומר הציבור?

• הוסף לסימניות
נקודה שמאוד מפריעה לי.
יש אנשים שאין להם גישה למחשב ב22:00, ובבוקר, בצהרים ובערב כבר אין סיכוי לזכות כי רוב האנשים מסתכלים רק על העמוד הראשון.
רעיונות, רבותי.
אולי שיערבבו כל שעה את היצירות לא לפי שעת ההעלאה, שכל עמוד יהיה שעתיים שהוא יופיע כראשון???
זה רעיון מצוין לדעתי.
מה אומר הציבור?
שהאתגרים יתחילו יותר מוקדם

• הוסף לסימניות
@בדיחת קרש למרות שכוונתך לטובה בזה, זה היה בכוונה, כי כל יום אני מעלה את אלו שנסגרים להצבעה

יתכן אכן, שכדאי להעלות כל יום את אלו שנסגרים להעלאת יצירות...

ואגב, אתגר שבועי אני מעלה ביום ד', שאז הוא כבר סגור להעלאת, ואפשר עדיין להצבעה...

• הוסף לסימניות
@בדיחת קרש למרות שכוונתך לטובה בזה, זה היה בכוונה, כי כל יום אני מעלה את אלו שנסגרים להצבעה

ואגב, אתגר שבועי אני מעלה ביום ד', שאז הוא כבר סגור להעלאת, ואפשר עדיין להצבעה...
אוקי, סליחה.
טוב שמחקת, ותמשיך לעשות חייל ולעזור ולתרום כ''כ הרבה לפורום, מגיע לך כמות צלש''ים מטורפת על זה.
תמשיך!

• הוסף לסימניות
אופס...

האתגר השבועי (אספמיה מגשימה חלום, נושא פרסים) עומד להיסגר, בואו להשתתף ולהצביע ←

⏰ סיום העלאות: יום חמישי בעוד שבועיים (כ"ה אלול פ"ה - 18/9/25) בשעה 23:59
⭐ הצבעות: ניתן לדרג עד יום שישי (כ"ו) סמוך לכניסת שבת.

בכל מקרה:
תמשיך לעשות חייל ולעזור ולתרום כ''כ הרבה לפורום, מגיע לך כמות צלש''ים מטורפת על זה
(y)

• הוסף לסימניות
טוב לראותך.....

רק שבעקבות ההערה של @בדיחת קרש ועוד, התחלתי לעלות את האתגר שעדיין פתוח להעלות יצירות, דהיינו באותו יום שהוא עולה, וכמו שכתבתי פה:
למעשה לפעמים אני שוכח, ולפעמים אני נזכר בשעות מאוחרות... אדרבה אשמח אם יהיה אחרים יזכרו לפני ויעלו, לא צריך לבקש רשות ממני...

בעניין האתגר הספציפי הזה, התלבטתי האם ואיך לעלות, רק שהיות שהרבה זה הרי לא משנה, אדהכי והכי העליתי כרגיל, ואמרתי שמי שיכנס יראה ויבין במילא את הכללים המיוחדים, ואם לא, גם לא נורא....

כמה זה עוזר למעשה? לא הרבה אם בכלל. הרעיון הגיע מכיוון שאין חלונית דירוג בצד שמאל... אבל ברור שזה לא תחליף...

מוותר על זה, הפורום כאן משווע לכאלו שמוכנים לתרום מהנסיון שלהם לאחרים....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה