דרוש מידע שערורית הבנקים לגבי טיפול באזרחים אמריקאים

• הוסף לסימניות
מסיפור דומה שהיה לי, אני 99 אחוז שמדובר בבנק שפעם הסליינג שלו היה להיות ראשון זה מחייב (היום הם אחרונים), בנק הפועלים.

לנו היה בעיה בדיווח באחד הבנקים סחבו אותנו כל פעם מחדש על זה שיש טעות במסמכים (יותר מחודש) וצריך להגיש מחדש, עד שהחלטנו לעבור לבנק הפועלים וזה עבר חלק ב"ה ומאוד מרוצים מהשירות בלע"ה.

• הוסף לסימניות
לשאלת פותח האשכול, כדאי לשקול תלונה למפקח על הבנקים, אם אכן בירוקרטיה אמריקאית מטרידה את הבנקים, שידעו להתמודד גם עם הצד הישראלי..
הם לא אוהבים את זה בכלל, תוכלו להוכיח על פגיעה בדירוג אשראי (וכמובן לדרוש מהבנק שיסדר את זה -- הוא יכול) וכו'.
הגשת התלונה הוא תהליך לא סבוך.

ברוך ה' בדקתי היום ואין פגיעה בדירוג אשראי

ונראה לי שחברות האשראי יודעות שהחיובים חזרו לא בגלל גירעון כספי אלא מסיבה אחרת, וגם לא חוייבתי שום תשלום עקב החזרות ההוראות קבע.

• הוסף לסימניות
ברוך ה' בדקתי היום ואין פגיעה בדירוג אשראי

ונראה לי שחברות האשראי יודעות שהחיובים חזרו לא בגלל גירעון כספי אלא מסיבה אחרת, וגם לא חוייבתי שום תשלום עקב החזרות ההוראות קבע.
יפה.
תמשיך לעקוב, לפעמים הוא מתעדכן אחרי ה-15 לחודש.

• הוסף לסימניות
מסקנה:
כשאתה פותח חשבון בנק אל תצהיר על היותך אזרח אמריקני.
בדוק ומנוסה.
אשמח להתייעץ עם מישהו שלא הצהיר, איך אפשר ליצור קשר? אני לפני קבלת משכנתא וצריכה לחתום על מסמך פטקא, ואין לי סושיאל סקיוריטי , קצת צריכה עזרה בנושא ממשהו שהתנסה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה