כללי שערי עיתוני סוף השבוע

• הוסף לסימניות
<HR SIZE=1><!-- / icon and title --><!-- message -->מקובל בפורום "בחדרי חרדים" לעלות מידי שבוע את שערי העיתונים החרדיים ע"מ לפתוח דיונים פוליטיים.
חשבתי שיהיה מן הראוי שהגרפיקיים העובדים בעיתונים החרדיים יעלו את שערי העיתונים מידי שבוע ע"מ שהגרפיקים המוכשרים של הפורום יעבירו ביקורת בונה על העיצוב הגרפי בלבד ............

לא שיש לי הרבה מה לומר אבל אני חושב שזה רעיון טוב :rolleyes:

• הוסף לסימניות
נראה לי שאסור לגרפיקאים לעשות את זה מחשש שעיתון מתחרה יראה את העיצוב או הכותרת שלהם ו"יעתיק" אותם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eden7115;67837:
נראה לי שאסור לגרפיקאים לעשות את זה מחשש שעיתון מתחרה יראה את העיצוב או הכותרת שלהם ו"יעתיק" אותם.

להעלות או לא להעלות. לא יעזור כלום.
יעתיקו ממילא אם לא בשנה זו אז בשנה הבאה...
שאל את אוהב ישראל...:)

• הוסף לסימניות
דווקא מעניין מי גילה לאוהב שזה עיצוב של שנה שעברה, אם הוא מוחק כל הקבצים שבוע אחרי, וכל הזמן עסוק ברעיונות חדשים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;67902:
דווקא מעניין מי גילה לאוהב שזה עיצוב של שנה שעברה, אם הוא מוחק כל הקבצים שבוע אחרי, וכל הזמן עסוק ברעיונות חדשים.

האמת, שבאתי לחנות בערב פסח והשתגעתי למה הדפוס הדפיס את השער של שנה שעברה, עד שראיתי את הלוגו של "העולם החרדי" על גביו....
בדר"כ, מיידעים אותי על העתקות הגרפיקה, העורך ושאר עובדי העיתון.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מסביב_לעולם;67585:
<HR SIZE=1><!-- / icon and title --><!-- message -->מקובל בפורום "בחדרי חרדים"

איננו חיקוי למקום ממנו ברחנו,
מקסימום יש להם, והרבה, מה ללמוד מפרוג,
טוב לנו הרמה המקצועית, הרעיונאות, והביצועים שישנם כאן.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה