ואיך זה עומד כשער? קושרים את זה למשו בתקרה?יש לך בסרט השקוף חורים?
את מכניסה בלונים- פעם מכיון אחד ופעם מההפוך ככה את כל הבלונים, איך שבא לך.
תנפחי בגדלים קצת אחרים.
אחרי שתכניסי כמה בלונים את תראי שזה נהיה צפוף כזה כמו שער.
מידי פעןם צריך לדלג כמה חורים כי כבר ככ צפוף שלא ניתן להכניס שם את הבלון
תשלחי לי הודעה בפרטי \ למייל ATARIMSHONIM ואסביר לך לגבי התליה של השער.ואיך זה עומד כשער? קושרים את זה למשו בתקרה?
ולמה מיועד נקודות הדבק הקטנות?
ושאלה אחרונה- במה שאני קניתי יש גם צינורות להרכבת חישוק. איך מחברים את הבלונים לחישוק?
מצ"ב קישור. אני קניתי את הירוק/חום/זהב
תודה רבה רבה
![]()
8.48US $ 32% OFF|Coffee Brown Balloon Garland Arch Kit Birthday Party Decorations Kids Latex Baloon Baby Shower Teddy Bear Theme Ballon Decor|Ballons & Accessories| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comwww.aliexpress.com
המדבקות- נקודות הקטנות מיועדות להדבקת בלונים נוספים מחוץ למה שהשחלת בסרט, כדי למלא קצת יותר.ואיך זה עומד כשער? קושרים את זה למשו בתקרה?
ולמה מיועד נקודות הדבק הקטנות?
www.prog.co.il
אפשר פרטים?אני מוכרת ערכה של בלונים לשער מאלי אקספרס
וגם בלונים לשולחנות
למי שמעונינת
מה הגודל של הקשת?אפשר פרטים?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים