כללי שער וילנא השני וקטורי

• הוסף לסימניות
חברים יקרים
שער וילנא השני ויקטורי
כמה זה שווה?
כמה מוכנים לשלם?
כמה רוצים לקנות שער זה?

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 116.5 · צפיות: 83
  • הוסף לסימניות
קודם צריכים לשלם על השערים הקודמים...
רק מי ששילם על הקודם יהי' לו זכות לגשת לקני' זו...

וברצינות: זה שווה הון!!! עדיף שתמכור את הזכויות יוצרים למישהו אחד!

אולי תתחיל לעשות שערים יותר קלאסיים ועדכניים, אני בטוח שיהיה לך יותר קופצים עליהם.

• הוסף לסימניות
אגב: קשה לי להאמין שיל"א עשה זאת... [עד עכשיו היית מלאך כשהבאת חינם את השערים]

• הוסף לסימניות
היצירות שלך מדהימות

• הוסף לסימניות
אתה מכיר שאומרים - זה משהו מוכן...
כל הכבוד !!

• הוסף לסימניות
אני רוצה להבין משהו: אתה בנית את הכל לבד? כך זה נראה לי מהשער וילנא הראשון שנתת לנו. התחלתי לעבוד עליו, וזה נראה שממש בנית אותו מההתחלה, ולא עשית רק 'טרייס'.

• הוסף לסימניות
זה נבנה מחדש-יצירה חדשה

• הוסף לסימניות
חברים יקרים עדיין לא קיבלתי תשובה כמה זה שווה?

על השאלות כמה מוכנים לשלם על זה קיבלתי

וכמה מוכנים לקבל את זה בחנם גם קיבלתי
אבל כמה זה שווה כשאתה מקבל הזמנה לעשות שער כזה?

• הוסף לסימניות
תקח את המחיר הגבוה ביותר שהציעו לך עבורו ותוסיף לו עוד כהנה וכהנה והגעת למחיר שמן הסתם שווה...
(אין לי ידע בנושא הזה ספיציפי אבל בכלליות, כפי הבנתי, זה מה שקורה בשוק)

הרבה הרבה הצלחה!

• הוסף לסימניות
1000$ לשימוש חד פעמי לא אמרתי סתם מחיר אלא הסתמכתי על בקשה דומה וזה מה שביקש היוצר

• הוסף לסימניות
תשמע, לבנות כזה דבר מההתחלה זה עשרות שעות עבודה (לפענ"ד). 1000$ נשמע סביר בהחלט.

• הוסף לסימניות
אני לא אהיה פזיזה לנקוב בסכום אבל זה מאוד תלוי אם אתה מוכר והזכויות נשארות לך או שאתה מוכר את זה עם הזכויות ...אז צריך לקחת הרבה הרבה

אני אישית אוהבת פחות עמוס בפרטים אבל בסה"כ עבודה מדהימה!

• הוסף לסימניות
אני חושבת ש1000$ זה מוגזם אם אח"כ אתה נותן את זה גם ללקוח אחר
אם מדובר במשהוא שיקבל את זה בלעדית רק לו אז הסכום הזה סביר ביותר!!!

• הוסף לסימניות
אשמח לדעת אם אפשר להשתמש בו או שזכויות היוצרים הן בתשלום

• הוסף לסימניות
אפשר להשתמש בזה
אבל יש לי את זה בויקטורי גם

• הוסף לסימניות
בוקר אור!
הורדתי את הוקטורי מהודעות קודמות. תודה רבה רבה!
עבודה נהדרת שאין לי מושג איך היא נעשתה בכלל(: כל הכבוד
יום מקסים

• הוסף לסימניות
זה בטח עבודת נמלים
תודה רבה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה