כללי שער חסידי

• הוסף לסימניות
למי יש תמונה של שער צבעוני ויפה. משו בסגנון חסידי מרשים. באיכות גבוהה מאוד! אני מוכן גם לשלם על זה.

מי שיכול להעלות לכאן, או להפנות אותי היכן ניתן להשיג - אודה מאוד מאוד.

כמובן דחוף! איך לא.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י park;1261642:

קודם כל תודה רבה על התגובה

אני מעוניין לראות קודם אופציות חינמיות לפני שאני הולך על כאלה בתשלום.

השאלה אם אני יכול להשיג בכזאת איכות גם בחינם

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י uriel000;1261603:
למי יש תמונה של שער צבעוני ויפה. משו בסגנון חסידי מרשים. באיכות גבוהה מאוד! אני מוכן גם לשלם על זה.

מי שיכול להעלות לכאן, או להפנות אותי היכן ניתן להשיג - אודה מאוד מאוד.

כמובן דחוף! איך לא.
למה לקנות בודדים - אם אפשר את כל גלריית האלמנטים + עידכונים לאלמנטים חדשים למשך 12 חודשים, חינם!
לרוכשים עד כ"ט אייר תשע"ד.

כל הפרטים, כאן http://www.itzuvim-studio.co.il/149214951489149715001492-149214901491149315001492.html

• הוסף לסימניות
אין חינם חסידי. אא"כ אתה מעונין להשקיע המון זמן על הבניה שלהם! החבילות שיש בחלקן כ"כ זולות שלא שווה את זמן העבודה של חיפוש ויצירת אוסף. (חיפוש אלמנטים, התאמת צבעים, חיבורים, יצירת חלקים חסרים וכו')

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י itzuvim;1262227:
למה לקנות בודדים - אם אפשר את כל גלריית האלמנטים + עידכונים לאלמנטים חדשים למשך 12 חודשים, חינם!
לרוכשים עד כ"ט אייר תשע"ד.

כל הפרטים, כאן http://www.itzuvim-studio.co.il/149214951489149715001492-149214901491149315001492.html

נכתב ע"י park;1262510:
אין חינם חסידי. אא"כ אתה מעונין להשקיע המון זמן על הבניה שלהם! החבילות שיש בחלקן כ"כ זולות שלא שווה את זמן העבודה של חיפוש ויצירת אוסף. (חיפוש אלמנטים, התאמת צבעים, חיבורים, יצירת חלקים חסרים וכו')

אם זה מחירים כאלה זולים כמו בתגובה למעלה, אין לי בעיה לשלם, אתה צודק שזה שווה את הכסף מלהתחיל לסרוק את האתרים החינמיים או לעצב לבד..

תודה רבה על כל התגובות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה