שער לעיתון קומיקס

• הוסף לסימניות
אסור להשתמש בשום צורה ואופן

(לא להיעלב)

קבצים מצורפים

• חורף.png
    KB 943.8 · צפיות: 27
  • הוסף לסימניות
זה בהשראה מהשלג הקודם או הכנה לשלג הבא?:)

• הוסף לסימניות
אמנם אני לא ציירת, אבל אני מוכרחה להגיד, ראיתי הרבה ציורים שלך, הם מלאי חיות, אפשר להרגיש את האוירה ולשמוע את הקולות ...... מדהים!!!
הכי אני אוהבת את הפרצופים ה"שטוחים" - כזה מתוק!

הצלחות.

• הוסף לסימניות
תודה

• הוסף לסימניות
תודה על השיתוף, מוטי!

איזה יופי!
איזו זרימה!
איזו קלילות!!

מדהים לראות איך אתה מצליח לשדר חום בתוך קור:)

• הוסף לסימניות
אהבתי.
הדמויות חינניות ומתוקות.

• הוסף לסימניות
לא לגמור להסתכל!

• הוסף לסימניות
איזה מדהים... תענוג-צרוף זה נחשב שימוש? כי אם כן השתמשתי המון. מצטער :p

• הוסף לסימניות
בהמשך לדברים של חיים,
האיורים שלך פשוט עושים טוב על הנשמה.

זה לא עניין של מה בכך לשמח יהודי...:)

• הוסף לסימניות
תודה לכם

• הוסף לסימניות
רק שתדעו שהציור הזה הוא שמביא את השלג השבוע...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קומיקס;1519920:
רק שתדעו שהציור הזה הוא שמביא את השלג השבוע...

קודם שיבוא ;);)

• הוסף לסימניות
הבת שלי הגדולה מסרה שהילד למעלה חמוד במיוחד.(ראתה בעיתון ומיד הביעה דעה.)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה