David shtern
כותרת - הטופ שבעימוד
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
איור מקצועי
עימוד ספרים
עריכה תורנית
יוצרי ai
- הוסף לסימניות
אני שמח לשתף בתמונה שיצרתי בתוכנת הAi המעולה "נייטקפה" עבור שער המגזין (אותו אני זוכה לעצב מדי שבוע יחד עם המאסטר האגדי ר' ברוך קליין) - מגזין עיתון בקהילה.
התמונה נוצרה בהשראת סרטון בו נראה פסלו של אסד-האב מוטל במיכל אשפה עירוני, דבר הממחיש יותר מכל את המהפכה שסוריה עברה, את הבוז לרודן לשעבר ואת מקומו של אסד - בפח האשפה של ההיסטוריה.
פסל הסרונזה עצמו הינו בהשראת פסליהם של משקפחת קים - רודני קוריאה הצפונית אשר שימשו במשך עשרות שנים מודל לחיקוי וללהשראה וכן למשתפי פעולה עבור משפחת אסד הרודנית.
כמו כן מצו"ב קישור לדף שלי בנייטקפה:
וכן קישור לשרשור כאן באתר בו אני מעלה תמונה מיוחדות שנוצרו בתוכנה בהתאם לזמן ולתקופה:
www.prog.co.il
התמונה נוצרה בהשראת סרטון בו נראה פסלו של אסד-האב מוטל במיכל אשפה עירוני, דבר הממחיש יותר מכל את המהפכה שסוריה עברה, את הבוז לרודן לשעבר ואת מקומו של אסד - בפח האשפה של ההיסטוריה.
פסל הסרונזה עצמו הינו בהשראת פסליהם של משקפחת קים - רודני קוריאה הצפונית אשר שימשו במשך עשרות שנים מודל לחיקוי וללהשראה וכן למשתפי פעולה עבור משפחת אסד הרודנית.
כמו כן מצו"ב קישור לדף שלי בנייטקפה:
וכן קישור לשרשור כאן באתר בו אני מעלה תמונה מיוחדות שנוצרו בתוכנה בהתאם לזמן ולתקופה:
שיתוף - יצירות מיוחדות בנייטקפה!
אני שמח לשתף את מיטב יצירותיי בתכנת "נייטקפה" לכבוד חג הסוכות. חג שמח ומועדים לשמחה! יצירותיי בנייטקפה: https://creator.nightcafe.studio/u/dzs?ru=dzs
www.prog.co.il
הנושאים החמים