שיתוף שער מגזין עיתון בקהילה בעזרת תוכנת הבינה מלאכותית - NightCafe

• הוסף לסימניות
אני שמח לשתף בתמונה שיצרתי בתוכנת הAi המעולה "נייטקפה" עבור שער המגזין (אותו אני זוכה לעצב מדי שבוע יחד עם המאסטר האגדי ר' ברוך קליין) - מגזין עיתון בקהילה.

שער בקהילה 1388 דוד שטרן.png

התמונה נוצרה בהשראת סרטון בו נראה פסלו של אסד-האב מוטל במיכל אשפה עירוני, דבר הממחיש יותר מכל את המהפכה שסוריה עברה, את הבוז לרודן לשעבר ואת מקומו של אסד - בפח האשפה של ההיסטוריה.
פסל הסרונזה עצמו הינו בהשראת פסליהם של משקפחת קים - רודני קוריאה הצפונית אשר שימשו במשך עשרות שנים מודל לחיקוי וללהשראה וכן למשתפי פעולה עבור משפחת אסד הרודנית.

כמו כן מצו"ב קישור לדף שלי בנייטקפה:
וכן קישור לשרשור כאן באתר בו אני מעלה תמונה מיוחדות שנוצרו בתוכנה בהתאם לזמן ולתקופה:

• הוסף לסימניות
גאה להציג בס"ד תמונה מ-NightCafe לשער נוסף של המגזין.
בעניין בעיות וצרות דירות ה"טאבו משותף" שהתרבו בציבור שלנו.

מגזין בקהילה 1393 פאזל בניין.png

הדף שלי ב-NightCafe
https://creator.nightcafe.studio/u/dzs?ru=dzs

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה