- הוסף לסימניות
הווצאפ פתאום עבר לאנגלית (כל ההגדרות) איך משנים לעברית??
גם לי זה קרה בתוכנה. מישהו יכול לעזור מה ניתן לעשות ???אני עובדת דרך תוכנה שמדמה אנדרואיד במחשב (בלו סטקס) היא באנגלית, הווצאפ היה בעברית ופתאום השתנה לאנגלית.
תודה רבה, הסתדרתי. פשוט הייתי צריכה לשנות את הגדרות ה"מכשיר" (הבלו סטאקס) לעברית, וזה התעדכן אוטומטית.תפנו לפרסומון....
הוא מקים וואצפ' למחשבים....
זה המייל שלו טכנאי מחשבים משו משו....
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
איך משנים את התוכנה (הבלו סטאקס) לעברית, הבנתי שאין אפשרות.תודה רבה, הסתדרתי. פשוט הייתי צריכה לשנות את הגדרות ה"מכשיר" (הבלו סטאקס) לעברית, וזה התעדכן אוטומטית.
תודה רבה, הסתדרתי. פשוט הייתי צריכה לשנות את הגדרות ה"מכשיר" (הבלו סטאקס) לעברית, וזה התעדכן אוטומטית.
הי אשמח אם תגידי איך שינית את השפה ממש תדוהתודה רבה, הסתדרתי. פשוט הייתי צריכה לשנות את הגדרות ה"מכשיר" (הבלו סטאקס) לעברית, וזה התעדכן אוטומטית.
זה תלוי איזה גירסה יש לך. לא בכל הגירסאות יש עברית.הי אשמח אם תגידי איך שינית את השפה ממש תדוה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים