כללי שפה גרפית - לפי מה?

• הוסף לסימניות
מסעדה מסוימת , שיש לה כמובן שפה גרפית משלה.
אני מעצבת שוברים לארגון מסוים שנותן שובר של המסעדה המסוימת הזאת,
לכל השוברים יש שפה משלהם (של הארגון שנותן אותם)

ובעל המסעדה רוצה שהשובר יהיה מעוצב לפי השפה שלהם , ולא של הארגון.
כמובן מה שהוא ירצה בסוף נעשה , כי הוא חלק מהלקוח בעצם,
אבל מענין אותי - מה נכון?
האם לבנות שובר לכל מקום עם השפה הגרפית המתאימה לו , או להמשיך בשפה של השוברים , ורק להתאים מבחינת גוונים לכל לוגו קיים.

אשמח לחו"ד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י OR_Design;1966352:
מסעדה מסוימת , שיש לה כמובן שפה גרפית משלה.
אני מעצבת שוברים לארגון מסוים שנותן שובר של המסעדה המסוימת הזאת,
לכל השוברים יש שפה משלהם (של הארגון שנותן אותם)

ובעל המסעדה רוצה שהשובר יהיה מעוצב לפי השפה שלהם , ולא של הארגון.
כמובן מה שהוא ירצה בסוף נעשה , כי הוא חלק מהלקוח בעצם,
אבל מענין אותי - מה נכון?
האם לבנות שובר לכל מקום עם השפה הגרפית המתאימה לו , או להמשיך בשפה של השוברים , ורק להתאים מבחינת גוונים לכל לוגו קיים.

אשמח לחו"ד.

לבנות לשוברים גריד קבוע שבתוכו יהיה מקום לעיצוב של העסק.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mig;1966357:
לבנות לשוברים גריד קבוע שבתוכו יהיה מקום לעיצוב של העסק.

גריד מסוים יש , אבל מבחינתי לשנות לרקע של המסעדה למשל , ולפונטים המיושנים שלה- זה לשנות את כל הגריד הקיים (אפילו שהצורה הכללית נשארת , וגם זה אולי)
זה פשוט יראה כיוון אחר לגמרי!

• הוסף לסימניות
אין מה לעשות עם זה,
זה באמת מתסכל לעצב לעסקים שהשפה שלהם לא מקצועית או לא עדכנית בטעם שלהם.
אבל זה כבר לא בחירה שלנו.

מה שחשוב זה שהשוברים יהיו בעלי זהות מאחדת.

• הוסף לסימניות
להשאיר מקום ללוגו ולפרטים
וכל השוברים נראים אותו הדבר כפי הגריד של הארגון

• הוסף לסימניות
תודה על התשובות!

נכתב ע"י סתם;1966384:
להשאיר מקום ללוגו ולפרטים
וכל השוברים נראים אותו הדבר כפי הגריד של הארגון

זה בדיוק מה שעשיתי והסברתי ללקוח , וכך גם נראה לי נכון מבחינת העיצוב ושפה אחידה בין כל השוברים.
רק לרגע התלבטתי אולי אני טועה..
:) :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה