התייעצות שפתים יבשות

• הוסף לסימניות
מה זה אומר שהשפתים שלי יבשות אפילו ששותה המוןן

• הוסף לסימניות
אני ניסיתי המון דברים כשלקחתי רקוטן והכי עזר לי שפתון של אלוורה פורוור

• הוסף לסימניות
אני שמה כל יום לפני השינה וזלין וזה מונע יובש.
וזלין עוזר ליבוש אך יכול ליבש באותה מידה....
כשלקחתי ראקוטן התייבשו לי השפתיים בצורה מחרידה וסבלתי מאדדד!
רופאת עור המליצה לי למרוח פלקסיטול וזה עזר לי מאד!!
עדיין משמשת רק במשחה הזו כשאני עם שפתיים יבשות
אפשר להשיג אותה בבית מרקחת ובסופר פארם
62584_new_nobox.jpg

• הוסף לסימניות
וזלין עוזר ליבוש אך יכול ליבש באותה מידה....
כשלקחתי ראקוטן התייבשו לי השפתיים בצורה מחרידה וסבלתי מאדדד!
רופאת עור המליצה לי למרוח פלקסיטול וזה עזר לי מאד!!
עדיין משמשת רק במשחה הזו כשאני עם שפתיים יבשות
אפשר להשיג אותה בבית מרקחת ובסופר פארם
62584_new_nobox.jpg
אני בלי ראקוטן מה יכול להיות

• הוסף לסימניות
זה לא קשור גם עכשיו אני משתמשת רק בזה - זה לא יקר ואני לא משווקת

• הוסף לסימניות
איפור גם מאוד מייבש את השפתיים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

העולם הדתי מלא באנשים שצריכים כל אחד איזושהי ישועה, בדרך כלל הפתרון הראשון שיציעו הסובבים הקרובים ביותר זה - "סגולות".
לכל 'בעיה' יש היום "פתרון סגולי כל שהוא", ולכל "פתרון סגולי כל שהוא" יש את האלו שבאמת סבורים שהכול בא על מקומו בשלום בעקבות אותו "פתרון סגולי כל שהוא" ויש להם סו קולד 'קבלות'.
אבל תמיד יהיו האלו שיעמדו בתוקף על זה שהם עשו את זה גם ולא נושעו, וכן הם יוסיפו מיד שהם עשו את זה עוד פעם כדי להוכיח שהם האמינו באמת... ולא סתם בתוק גימיק, אבל עדיין לא נושעו.
אם את/ה מהנושעים, מה תאמר/י לאלו שלא?
ואם את/ה מאלו שלא, מה תאמר/י לנושעים?
יש סגולות שמבוססות על תפילות, תפילה תמיד עוזרת, אני שואל על סגולות שהם פעולות יבשות (ומוזרות בדר"כ) ויש מלא מזה!!!
ואני שואל בעקבות הטענה הפשוטה שחוזרת על עצמה "מה אכפת לך לעשות"??? מה יש להפסיד?
אני חושב שיש מלא מה להפסיד - אמונה, אמונה, אמונה, ושוב פעם אמונה. אדם שעושה דברים כאלה ותולה בהם את תקוותו האחרונה,
כשהם גם לא יעזרו לו מה יישאר?

דעתכם?

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה