נכתב ע"י yaeli;704848:עבודה יפה.
נכון שיש ב'שקוף' משהו טריוויאלי, אבל לדעתי כדאי לשנות את סדר המילים. במקום להתחיל ב'שקוף ש...', אני מציעה לחתום בו. (לדוגמא, 'אתה רוצה את הטוב ביותר... זה שקוף!')
נכתב ע"י gol;704953:וגם כקודמותי קטונתי מלהבין את משמעות השם.
שקוף בעיני זה משהו מ..מ..מ..מ לא צנוע..
אבל איך שתרצי.
עלי והצליחי.
נכתב ע"י ליבי;704859:העיצוב יפה ומרשים.
אבל למה ללכת לגרפיקאי שקוף?
בכל פעם שאני רואה את הלוגו שלך בפרוג אני מנסה לרדת לסוף דעתך ולא מצליחה.
נכתב ע"י רעות כהנא;705105:פשוט מיוחד במינו, קו חלק ונקי!
רק נראה לי שרואים את סיום התמונה של הקלסרים. זה לא בדיוק אותו גוון לבן בהמשך. אני טועה?
ואת יכולה אולי ללכת על כיוון של משפט : הברקה בפרסום...
נכתב ע"י שקוף;705170:למה ללכת לגרפיקאי "אגס".. למה?.... כי שקוף מסמל נקי! ואגב-
אם את רוצה מאד לרדת לסוף דעתי שהיא ממש ההתחלה
אז אני מאאאד מאאאד שקופה עם הלקוחות שלי (וגם כאן.) זורמת איתם, מבינה איתם ביחד, חושבת איתם. הלקוחות מאד אוהבים אתזה ומתחברים אלי בגלל זה. יש לי פלוס אחד ע-נ-ק שלא ידעתי איך לבטא אותו שאני עובדת יעיל וזריז. זה אחד הדברים הכי טובים שלקוחות מאד אוהבים לבוא אלי. אולי לשבץ אתזה גם במשפט "המחץ.."...????
..
נכתב ע"י naamah;705239:או, הנה. את מתארת פה תועלות מצויינות שהלקוח מקבל מהעבודה איתך, והן כרגע לא באות לידי ביטוי במודעה.
עד שהסברת, לא הבנתי.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים