שקיות נילון

• הוסף לסימניות
אני ממש רוצה שקיות עם הלוגו שלי אבל אני לא חושבת שזה יקרא בגלל שאין מצב שאני מדפיסה אלפי שקיות...
אז רציתי לדעת איפה אפשר ליקנות שקיות לדוגמה שקית בצבע ורוד (שמתאים ללוגו שלי) או שקופות ואני ישים ביפנים ניר משי ורוד?
אשמח לעזרה!
ריקי

• הוסף לסימניות
אולי יש מקומות שמדפיסים בכמויות קטנות אבל זה בד"כ שקיות מיוחדות ולא הסטנדרטיות.

• הוסף לסימניות
שלום שיווק וסחר
רח' אהליאב 23 א.ת. רוממה ירושלים טל' 1599-525-525

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נתנאלה;631440:
שלום שיווק וסחר
רח' אהליאב 23 א.ת. רוממה ירושלים טל' 1599-525-525
תודה!
באתר שלהם יש הרבה דברים אבל לא שקיות אבל זה מקום שנוח לי לבקר אז אני ינסה ליקפוץ לשם.
אשמח לעוד המלצות!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פוס;631486:
כאן, כאן וכאן תוכלי להדפיס שקיות גם בכמויות קטנות.

בהצלחה.

אני עשיתי אצל אפיק (שהוא האמצעי פה בקישורים) ומאוד הייתי מרוצה מהשרות אני לא יודעת אם הוא באמת עושה כמויות ממש קטנות, אבל מבחינת שירות ומחירים הוא מעולה!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bbr;631538:
אני עשיתי אצל אפיק (שהוא האמצעי פה בקישורים) ומאוד הייתי מרוצה מהשרות אני לא יודעת אם הוא באמת עושה כמויות ממש קטנות, אבל מבחינת שירות ומחירים הוא מעולה!!!
שלחתי להם אימלים וניראה מה הם יגידו
תודה לך!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה