כללי שקיות פעקאלעך לשבת אופרוף

• הוסף לסימניות
אני מחפש רעיון מה לעשות על השקיות משהו יחודי האם להדפיס ממש על השקית או להדפיס מדבקות

מה דעתכם?
והאם מישהו יודע כמה אמור לעלות הדפסה על שקית?

תודה מראש

מצורפת דוגמא למדבקה אנא חוו דעתכם

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 889.1 · צפיות: 41
  • הוסף לסימניות
אני מאמין שלהדפיס על שקיות יותר יקר מאשר מדבקות.

אין לי הרבה מה לעזור פרט לכך שלא מזמן הזמנתי כמות של פעקלאך אז אולי הבאדם הזה יכול לעזור לך.

אשלח לך בפרטי את המס' שלו

• הוסף לסימניות
הדפסה על שקיות לכאורה לא ראלי, זה מתחיל בכמויות אסטרונומיות של אלפים רבים, אני בררתי רבה בעבר על כמה סוגי שקיות וכמה גדלים.
לכאורה תחשוב על מדבקה / תוית קשורה בסרט וכד'.

• הוסף לסימניות
כמות מינימום להדפסת שקיות היא 10,000 יחי'
להדפסת פרוצס בגודל כזה להערכתי הכמות אפילו תעלה.
הדפסת מדבקות גם מורכבת פחות, גם יקרה פחות.
וגם-- אולי תוכלו לשווק את המדבקות ולהשאיר את הכיתוב פתוח שיוכלו למלא לבד

• הוסף לסימניות
יש בעיה הלכתית לכיתוב "עוד ישמע" כיון שזורקים את השקיות ונקרעות ומגיע לידי בזיון!! לתשומת לב
[עצם העיצוב גורם שמחה].

• הוסף לסימניות
מידע רב בנושא שקיות
בהדפסת פרוצס ובוגל כזה, תצטרך לפחות להזמין 20,000 שקיות
הגלופות יכולות להגיע ל20000 שקל
וכל 100 שקיות יעלו לך בערך 300 ש"ח

המחירים משתנים לפי גלופה, גודל שקית וכמות.

• הוסף לסימניות
תודה לכולם
אני יורד מהרעיון של הדפסה כי אני צריך בסך הכל כמות של 700 יחי' בערך

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה