מידע שימושי שקיפות בחסימת מספרים

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
...ועובדה שהוא הפך לאייקון תרבותי למשך 250 שנה לאחר שנפטר...
לא היה שווה?
נכון גם בנט יהפוך לאייקון כולל כהנא וליברמן וכל המלככי פינכה, שמגדירים עצמם חרדים

סליחה זה מגעיל !!! ולא אכפת לי שיחסמו אותי כי אני גם ככה כמעט לא כאן.
אבל זה מגעיל כן לראות את השטויות ואת כל המלככי פיכנה שמחרים מחזיקים אחריו- אחרי מישהו שכותב את שטויותיו.
של כל מישהו שנגד החניוקיות ובעד הפתיחות וההתפשטות מוחאים לו כפיים.
כמובן שהשאר פשוט לא כאן להגיב.
רק פשוט לדעת שמי שמגיב או חלק מהכותבים הם נמצאים המקום רוחני שונה לגמרי לצערנו.
שלום שלום.

• הוסף לסימניות
דבר אחד אני לא מבין, מדברים כאן ..ובכל מקום על חסימות קווים וכו' לא מבין למה לא מדברים על הצנטוקים הארורים האלו כל יום כל היום פשוט בלתי נסבל אם יום אחד אני יעבור למספר לא כשר זה יהיה אחד השיקולים המרכזיים... לא מבין איך כולם חיים עם זה, אולי השלימו עם המצב???
יש פיתרון.
מתקשרים לחברת ימות השיח (שגיאת הכתיב מכוונת), שולחים להם מייל מאיים, נשכני ומבעית ודורשים להסיר את המספר - ומאז שקט.

חוצמזה ישנה הצעת חוק שמייצרת מאגר "אל תתקשרו אליי", לצערי הח"כים המהוללים שבחרתי (לא מגלה מאיזו מפלגה) לא ממש התעניינו בקידום החוק הקדוש הזה. אוף!

• הוסף לסימניות
רגע, האשכול הזה בכלל צריך להיחסם.
אני לא רוצה שיחסמו אותי!

זכות הקיום בפרוג שווה יותר מהבעת דעה כזו או אחרת. אז פורש עכשיו מהדיון.
שלום.

• הוסף לסימניות
נכון גם בנט יהפוך לאייקון כולל כהנא וליברמן וכל המלככי פינכה, שמגדירים עצמם חרדים

סליחה זה מגעיל !!! ולא אכפת לי שיחסמו אותי כי אני גם ככה כמעט לא כאן.
אבל זה מגעיל כן לראות את השטויות ואת כל המלככי פיכנה שמחרים מחזיקים אחריו.
של כל מישהו שנגד החניוקיות ובעד הפתיחות וההתפשטות מוחאים לו כפיים.
כמובן שהשאר פשוט לא כאן להגיב.
רק פשוט לדעת שמי שמגיב או חלק מהכותבים הם נמצאים המקום רוחני שונה לגמרי לצערנו.
שלום שלום.
סליחה אם השתמעה כאן נימת זלזול באי מי חס וחלילה,
מותר לשאול האם ניסיתם פעם לפתוח קו תוכן?

• הוסף לסימניות
סוג של לחיות בהכחשה... מ... עליך ואתה אומר זה גשם...
אני הצלחתי להסיר את עצמי מרוב קווי התוכן שמצנתקים אלי
כולל פניה אישית בטלפון לבעליו של הקו הסורר שגם לאחר 10 ניסיונות הסרה המשיך לצנתק...

• הוסף לסימניות
מתקשרים לחברת ימות השיח (שגיאת הכתיב מכוונת), שולחים להם מייל מאיים, נשכני ומבעית ודורשים להסיר את המספר - ומאז שקט.
אולי תנסח לנו הודעת מייל לדוגמא?

• הוסף לסימניות
סליחה אם השתמעה כאן נימת זלזול באי מי חס וחלילה,
מותר לשאול האם ניסיתם פעם לפתוח קו תוכן?
יש לי עשרות קוים!
ומי שבאמת רוצה יכול לפתוח בלי שיחסם.
גם לי יש דברים עם קושי וביקורת , אבל יש כלל אחד קודם
ה' הוא האלוקים
ה' הוא האלוקים
ה' הוא האלוקים

ורבני הדור הם מקבלי ומוסרי התורה
וזה הדבר הראשון שצריך לעשות

ואני לא הצדיק הגדול (ואולי אפילו רשע?)
אבל במקום שלדעתי זה חילול ה'
ויש לי כאן רושם לא טוב מהרבה אשכולות שבאחד מהם אף התלוננתי להנהלה וחוץ מלנעול לא עשו כלום.
אז אני אוסף כפרה לדברים שאני צריך לחזור בתשובה.

• הוסף לסימניות
יש פיתרון.

חוצמזה ישנה הצעת חוק שמייצרת מאגר "אל תתקשרו אליי", לצערי הח"כים המהוללים שבחרתי (לא מגלה מאיזו מפלגה) לא ממש התעניינו בקידום החוק הקדוש הזה. אוף!

זה עוזר עד הרגע בו הינוקא נכנס לחיידר או הפעוטה לגן, ומתברר שכל ההודעות מהמשרד לא מגיעות.

ואז אנו נאלצים לכרוע ברך בפני מנכ"ל ימות המשיח שיואיל להחזירנו תחת כנפי צינתוקיו, ואף לחתום לו בשלושה העתקים בנוכחות עורך דין שלא נתבענו לנצח.

כי אם ימות המשיח מסירים מישהו מהמאגר, זה לגבי כל הרשימות והקווים. גם אלו הנדרשים והקריטיים שנרשמנו אליהם ביושר, ומודיעים לנו מתי מתחילה הקייטנה מחר ומה צריך להביא (כובע שמש).

כולל פניה אישית בטלפון לבעליו של הקו הסורר שגם לאחר 10 ניסיונות הסרה המשיך לצנתק...

הבעיה היא שקווי התוכן האלו, נתעבר בהם ניצוץ קדמוני מצפרדעי מצרים, והם פרים ורבים ומקרקרים בלי סוף. בליל תשעה באב קיבלנו המוני צינתוקים, על כל אחד שהסרנו התקשרו שניים אחרים להציק.

• הוסף לסימניות
אולי תנסח לנו הודעת מייל לדוגמא?
יש פיתרון.
מצטער ממש:mad::mad::mad: לבשר לכם, שניסיתי לעשות את זה, או שנקרא לזה פשוט עשיתי את זה שלחתי מייל לימות המשיח אחרי פחות מדקה הם חזרו אלי לטלפון (כנראה פחדו שיצנטקו תוך כדי ויהיה להם בעיה משפטית), ומישהו אמר לי שהוא יכול להכניס אותי לרשימה שחורה של לא להתקשר אלי.. אבל.. הרשימה גם אומרת שאי לא יוכל להתקשר אליהם... אני גם ככה לא משתמש בשום קו (מוזר??..) אמרתי לו שיחסום. אממה שאולי הצינטוקים קצת פחתו אבל ממש ממש לא הפסיקו אם ישלמישהו עה יותר מועילה אשמח לשמוע

• הוסף לסימניות
לצערי הח"כים המהוללים שבחרתי (לא מגלה מאיזו מפלגה) לא ממש התעניינו בקידום החוק הקדוש הזה. אוף!
איזה חצופים שהם! ככה לנטוש את גזירת חסימות הטלפונים ולהתעסק בזוטות של תקציבי הישיבות המעונות גזירת הגיוס שבת ועוד כל מיני חוקים כאלו? סוף מעשה במחשבה תחילה ואם היית חושב מעט קודם היית שם בדחילו ורחימו פתק לישראל ביתנו שממש שמח לעזור לך.....

• הוסף לסימניות
מצטער ממש:mad::mad::mad: לבשר לכם, שניסיתי לעשות את זה, או שנקרא לזה פשוט עשיתי את זה שלחתי מייל לימות המשיח אחרי פחות מדקה הם חזרו אלי לטלפון (כנראה פחדו שיצנטקו תוך כדי ויהיה להם בעיה משפטית), ומישהו אמר לי שהוא יכול להכניס אותי לרשימה שחורה של לא להתקשר אלי.. אבל.. הרשימה גם אומרת שאי לא יוכל להתקשר אליהם... אני גם ככה לא משתמש בשום קו (מוזר??..) אמרתי לו שיחסום. אממה שאולי הצינטוקים קצת פחתו אבל ממש ממש לא הפסיקו אם ישלמישהו עה יותר מועילה אשמח לשמוע
זה לא רק ימות המשיח!
יש עוד לפחות 5 חברות

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אם ימות המשיח אפשר עוד להסתדר
1. כשמצנתק חוזרים לקו ומקישים 9 להסרה
2. כמו שכתבו לעיל להתקשר לימות להסרה
ובדרך אגב ימות כהיום לא מאשרים לצנתק יותר מ-6 שניות כך שזה לא כ"כ מטרטר
הבעיה היא עם חברות כמו קליקול וקול כשר
שאין בכלל אפשרות להסיר את עצמך מרשימת הצינתוקים
ומצנתקים לך כמו תקיעה גדולה......
חבל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה