כללי שקיפות ב-pdf

• הוסף לסימניות
אני סוגרת pdf בפוטושופ, ומשום מה היא נסגר לי ללא שקיפות הרקע (עם רקע לבן). אני מכניסה לאינדיזיין, והרקע לבן!!!!!
מה עושים? (פעם זה לא היה. רק בזמן האחרון)
תודה.

• הוסף לסימניות
אל תסגרי pdf.
בייצוא של פוטושופ לאינדיזיין - יש לשמור קובץ psd רגיל, ואז ביבוא לאינ' הרקע שקוף.

• הוסף לסימניות
תודה רבה!!!!
בכל מקרה, מה הסיבה שזה קרה? זה אף פעם לא היה ככה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י כוסברה;2268311:
תודה רבה!!!!
בכל מקרה, מה הסיבה שזה קרה? זה אף פעם לא היה ככה!

זה כן היה ככה.
ביבוא pdf הרקע לבן. ביבוא psd הרקע שקוף.

• הוסף לסימניות
זכור לי שהרקע היה שקוף ב-pdf.
עבדתי עם זה המון!
אין כזו אופציה??????

• הוסף לסימניות
אולי זה היה באילוסטרייטור, שם הכל וקטורי...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י כוסברה;2268356:
זכור לי שהרקע היה שקוף ב-pdf.
עבדתי עם זה המון!
אין כזו אופציה??????
אולי עשית לו שיטת שילוב.

• הוסף לסימניות
אולי זה הענין?

קבצים מצורפים

• א.jpg
    KB 73.1 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
לא שיטת שילוב.
ולא הרקע השקוף הנ"ל...
לא יודעת מה הבעיה. ניסיתי את שניהם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה