נכתב ע"י ונתנו10;536270:למה לא לשלם לו 400?
.
באמת איך??<!-- / message -->איך למען ה' אני מסבירה לה שהיא צריכה לשלם על זה טבין ןתקילין אפילו שהלוגו כבר מוכן ואני רק צריכה לכתוב שורה????
נכתב ע"י again;536487:גם לי יש בעיה עם שקית...
לקוחה שלי שעשיתי לה את המיתוג - כמובן שכולו מבוסס על גריד אחיד - עזבו את זה שכל מחיר שאני נותנת לה עושה לי עוגמת נפש ממש, היא מתחילה לרדת לפרטים כמו זה שהכל אותו גריד והיא כבר שילמה על המודעה הראשונה והרעיון מוכן אז למה הכל כולל הכל לא עולה לה 100 שקל....?
בכל אופן הגענו עכשיו לנושא השקית, מדובר בעיצוב בקו נקי ויוקרתי כך שהשקית תהיה מורכבת מלוגו ועוד שורת פרטי התקשרות מינימליים. איך למען ה' אני מסבירה לה שהיא צריכה לשלם על זה טבין ןתקילין אפילו שהלוגו כבר מוכן ואני רק צריכה לכתוב שורה????
נכתב ע"י hagit;536520:בגלל זה מסכמים מחירים לפני שמתחילים לעבוד....
בכל אופן תמיד אפשר לתת מחיר לפי ההרגשה (כמה מגיע לך)ולא לפי המחירון
נכתב ע"י naamah;536529:ראשית, מי אמר שעיצוב שקית צריל להיות נטו לכתוב שורה? יש רעיונות מפה ועד הודעה חדשה איך לעצב שקיות, זה יכול להיות משהו מאוד מושקע/יצירתי/מתוחכם.
שנית, כמה שתעריכי את עצמך, כך יעריכו אותך.
שלישית, אכן הגיוני לתת הנחה מסויימת כאשר מעצבים פריט שמתבסס על גריד ושפה עיצובית קיימת.
ראית פעם עורך דין, מוסכניק, בעל מכולת, רופא וכו',נכתב ע"י michalush;536878:אבל תכל'ס קצת סטיתם מנושא האשכול: "כמה לדרוש מהלקוחה?"
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים