כללי שקית

• הוסף לסימניות
אבקש את עזרתכם (הדחופה ביותר!!) בתמחור שקית לחנות.

תודה מראש.

• הוסף לסימניות
בין 400 ל 1200

• הוסף לסימניות
שיא הרצינית...400 זה למתחיל 1200 זה למי שהרבה זמן בתחום

• הוסף לסימניות
למה לא לשלם לו 400?
על הזכות שהוא בחר בך לעשות את העבודה מבין חצי מליון הגרפיקאיות שיצאו השנה מהסמינרים?
ובכלל, את יודעת, זה פרסומת בשבילך...

• הוסף לסימניות
גם לי יש בעיה עם שקית...
לקוחה שלי שעשיתי לה את המיתוג - כמובן שכולו מבוסס על גריד אחיד - עזבו את זה שכל מחיר שאני נותנת לה עושה לי עוגמת נפש ממש, היא מתחילה לרדת לפרטים כמו זה שהכל אותו גריד והיא כבר שילמה על המודעה הראשונה והרעיון מוכן אז למה הכל כולל הכל לא עולה לה 100 שקל....?
בכל אופן הגענו עכשיו לנושא השקית, מדובר בעיצוב בקו נקי ויוקרתי כך שהשקית תהיה מורכבת מלוגו ועוד שורת פרטי התקשרות מינימליים. איך למען ה' אני מסבירה לה שהיא צריכה לשלם על זה טבין ןתקילין אפילו שהלוגו כבר מוכן ואני רק צריכה לכתוב שורה????

• הוסף לסימניות
איך למען ה' אני מסבירה לה שהיא צריכה לשלם על זה טבין ןתקילין אפילו שהלוגו כבר מוכן ואני רק צריכה לכתוב שורה????
באמת איך??<!-- / message -->

• הוסף לסימניות
בגלל זה מסכמים מחירים לפני שמתחילים לעבוד....
בכל אופן תמיד אפשר לתת מחיר לפי ההרגשה (כמה מגיע לך)ולא לפי המחירון

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י again;536487:
גם לי יש בעיה עם שקית...
לקוחה שלי שעשיתי לה את המיתוג - כמובן שכולו מבוסס על גריד אחיד - עזבו את זה שכל מחיר שאני נותנת לה עושה לי עוגמת נפש ממש, היא מתחילה לרדת לפרטים כמו זה שהכל אותו גריד והיא כבר שילמה על המודעה הראשונה והרעיון מוכן אז למה הכל כולל הכל לא עולה לה 100 שקל....?
בכל אופן הגענו עכשיו לנושא השקית, מדובר בעיצוב בקו נקי ויוקרתי כך שהשקית תהיה מורכבת מלוגו ועוד שורת פרטי התקשרות מינימליים. איך למען ה' אני מסבירה לה שהיא צריכה לשלם על זה טבין ןתקילין אפילו שהלוגו כבר מוכן ואני רק צריכה לכתוב שורה????

ראשית, מי אמר שעיצוב שקית צריל להיות נטו לכתוב שורה? יש רעיונות מפה ועד הודעה חדשה איך לעצב שקיות, זה יכול להיות משהו מאוד מושקע/יצירתי/מתוחכם.

שנית, כמה שתעריכי את עצמך, כך יעריכו אותך.

שלישית, אכן הגיוני לתת הנחה מסויימת כאשר מעצבים פריט שמתבסס על גריד ושפה עיצובית קיימת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י hagit;536520:
בגלל זה מסכמים מחירים לפני שמתחילים לעבוד....
בכל אופן תמיד אפשר לתת מחיר לפי ההרגשה (כמה מגיע לך)ולא לפי המחירון

נכון. רק שבהתחלה דובר על מודעה בלבד. שאר המוצרים "הצטרפו" בהמשך....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י naamah;536529:
ראשית, מי אמר שעיצוב שקית צריל להיות נטו לכתוב שורה? יש רעיונות מפה ועד הודעה חדשה איך לעצב שקיות, זה יכול להיות משהו מאוד מושקע/יצירתי/מתוחכם.

שנית, כמה שתעריכי את עצמך, כך יעריכו אותך.

שלישית, אכן הגיוני לתת הנחה מסויימת כאשר מעצבים פריט שמתבסס על גריד ושפה עיצובית קיימת.

לגבי הראשית, כמובן שיש אין ספור אפשרויות עיצוב... בכל אופן זה מה שהוחלט במקרה הספציפי הזה בהתבסס על דוגמא שראתה הלקוחה אצל בעלת מקצוע דומה וזה הקו שהיא רוצה. נו אז מה? אי אפשר לתמחר את זה?

לגבי שנית, שלא יהיו לך חששות...

ושלישית, מהי הנחה מסוימת? להוריד 20 אחוז מהמחיר או 80 אחוז....? בהתחשב בנתוני העיצוב הדרושים באמת לשקית

• הוסף לסימניות
אבל תכל'ס קצת סטיתם מנושא האשכול: "כמה לדרוש מהלקוחה?"

אני אתן עוד פרטים:
אין לה לוגו מוכן. זו חנות גדולה ביותר בב"ב שיש לה שקיות (אין לה לוגו) שפותחת סניף בי-ם אבל את הם רוצים בסניף בי-ם לעשות משו אחר מב"ב, ז"א בלי שום קשר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י michalush;536878:
אבל תכל'ס קצת סטיתם מנושא האשכול: "כמה לדרוש מהלקוחה?"
ראית פעם עורך דין, מוסכניק, בעל מכולת, רופא וכו',
מתקשר לחבר שלו ושואל כמה לקחת על עבודה/מוצר? אני לא.

עורך דין לוקח לפי השם שיש לו בשוק.
מוסכניק לוקח פי 4 ממה שעלה לו התיקון/המוצר שהחליף.
בעל מכולת לוקח בין 5-40% רווח מכל פריט.
רופא לוקח לפי הידע שרכש.

רק הגרפיקאים/ות מסתבכים...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה