שקעים גביס או ניסקו

• הוסף לסימניות
מה עדיף?
מה המעלות של כל אחד ומה החסרונות?

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
בגביס יש הרבה סוגים של שקעים לדוג' 2 שקעים יחד, שקע USB וכו'
חוץ מזה הקופסא שבתוך הקיר עשויה מתכת שנשמרת יותר אז יש פחות סיכוי שעוד שנה השקע יפול החוצה.

• הוסף לסימניות
בגביס יש הרבה סוגים של שקעים לדוג' 2 שקעים יחד, שקע USB וכו'
גם בניסקו יש את הנ"ל
חוץ מזה הקופסא שבתוך הקיר עשויה מתכת שנשמרת יותר אז יש פחות סיכוי שעוד שנה השקע יפול החוצה.
הקופסה שבתוך הקיר אם אני לא טועה אותו הדבר - פלסטיק, וזה הדבר היחיד שמשותף לשניהם.
מתכת יש רק בדירות ממש ישנות והם מתפוררות.

יש לי את שניהם בבית, החשמלאי שהזמנתי העדיף את ניסקו ולדעתי יותר קל לעבוד איתו וגם הוא יותר לבן מהגוויס

• הוסף לסימניות
הקופסא בקיר פלסטיק, המסגרת שאליה נתפסים המתגים/שקעים וכו' היא מפלסטיק משולב במתכת

• הוסף לסימניות
גם בניסקו יש את הנ"ל
חבל שלא ידעתי את זה לפני שהתקינו בדירה שלי שקעים מכוערים של ניסקו רק סוג אחד, אם היה בתוכנית שני שקעים צמודים אז שמו שני שקעים נפרדים אחד ליד השני.(דירת קבלן)
יכול להיות שיש בניסקו רמות, אצלי יש כמה שקעים שכבר נופלים, עוד לא שנתיים מותקנים.

• הוסף לסימניות
אני לקחתי ניסקו
יותר אוהבת את המראה

• הוסף לסימניות
גביס נחשב רמת בסיס וניסקו כמה רמות מעל לפי מה שאמרו לנו בעלי מקצוע.
יותר איכותי ומחזיק מעמד ליותר שנים
מראה אלגנטי ויפה בלי השוואה.
יש להם כל מיני עיצובים ושידרוגים.

• הוסף לסימניות
חבל שלא ידעתי את זה לפני שהתקינו בדירה שלי שקעים מכוערים של ניסקו רק סוג אחד, אם היה בתוכנית שני שקעים צמודים אז שמו שני שקעים נפרדים אחד ליד השני.(דירת קבלן)
יכול להיות שיש בניסקו רמות, אצלי יש כמה שקעים שכבר נופלים, עוד לא שנתיים מותקנים.
נראה לי שאני מבין על מה את מדברת
לניסקו יש גם שקעים רגילים פשוטים כאלו
%D7%A9%D7%A7%D7%A2-%D7%9B%D7%97-%D7%A1%D7%A4%D7%99%D7%A8-NISKO.jpg

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה