- הוסף לסימניות
מה עדיף?
מה המעלות של כל אחד ומה החסרונות?
מה המעלות של כל אחד ומה החסרונות?
נערך לאחרונה ב:
גם בניסקו יש את הנ"לבגביס יש הרבה סוגים של שקעים לדוג' 2 שקעים יחד, שקע USB וכו'
הקופסה שבתוך הקיר אם אני לא טועה אותו הדבר - פלסטיק, וזה הדבר היחיד שמשותף לשניהם.חוץ מזה הקופסא שבתוך הקיר עשויה מתכת שנשמרת יותר אז יש פחות סיכוי שעוד שנה השקע יפול החוצה.
הקופסא בקיר פלסטיק, המסגרת שאליה נתפסים המתגים/שקעים וכו' היא מפלסטיק משולב במתכתחוץ מזה הקופסא שבתוך הקיר עשויה מתכת שנשמרת יותר אז יש פחות סיכוי שעוד שנה השקע יפול החוצה.
בניסקו משולב מתכתהקופסא בקיר פלסטיק, המסגרת שאליה נתפסים המתגים/שקעים וכו' היא מפלסטיק משולב במתכת
חבל שלא ידעתי את זה לפני שהתקינו בדירה שלי שקעים מכוערים של ניסקו רק סוג אחד, אם היה בתוכנית שני שקעים צמודים אז שמו שני שקעים נפרדים אחד ליד השני.(דירת קבלן)גם בניסקו יש את הנ"ל
נראה לי שאני מבין על מה את מדברתחבל שלא ידעתי את זה לפני שהתקינו בדירה שלי שקעים מכוערים של ניסקו רק סוג אחד, אם היה בתוכנית שני שקעים צמודים אז שמו שני שקעים נפרדים אחד ליד השני.(דירת קבלן)
יכול להיות שיש בניסקו רמות, אצלי יש כמה שקעים שכבר נופלים, עוד לא שנתיים מותקנים.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים