שרבוטים לפורים

• הוסף לסימניות
מה דעתכם?
אני חדש על הלוח.

קבצים מצורפים

• תת פורים_edited-1.jpg
    KB 1,000 · צפיות: 21
  • aa.jpg
    1.8 MB · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
יפה מאד!!!
בתמונה השניה - "תנדנד" קצת את השתוי, הוא יושב יציב מדי...

• הוסף לסימניות
משעשע....

(תיקון שגיאה - בפעם השניה כתוב הרור במקום ארור...)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חיוך;733423:
משעשע....

(תיקון שגיאה - בפעם השניה כתוב הרור במקום ארור...)

למה שגיאה? הוא שיכור:p

יופי של ביצוע!
מה שחשוב לי לדעת מה דגם הטנדר שם למעלה, מאיזה מודל?

• הוסף לסימניות
מאד מאד יפה, אני מצטרפת להערה של מוסיקה.

• הוסף לסימניות
מאוד מביע ויפה!
לדעתי כדאי ל"אדם" מלש' אדום את העיניים כדי שיראה טוב מבושם וחוצמזה אול תשים ברקע משהו קצת יותר "מתערבל" הרקע נותן רושם קצת ישן מידי. ו--שים על השולחן עוד כמה בקבוקים מגולגלים ריקים, (כתמי היין נראים קצת כמו דם שים כתם מרוח על המפה...) סליחה על הביקורת הצולבת אולי,
תמשיך לאייר, לשדר, והעיקר-להצליח!!!;)

• הוסף לסימניות
נראה פולקסווגן מהסוג שהיה לוקח אותנו פעם לביה"ס....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י zoom;733447:
נראה פולקסווגן מהסוג שהיה לוקח אותנו פעם לביה"ס....
זה מה שההוא הזכיר לי, אז איפה סמל ההגה המפורסם של פולקסווגן?

• הוסף לסימניות
הכיוון בסדר יש עוד על מה לעבוד

אל תשלב טקסטורות מפציצות

• הוסף לסימניות
התמונה הראשונה לא מפסיקה לשעשע אותי....
יש בה משהו עליז לחלוטין, הצלחת להעביר את אוירת פורים הירושלמית/בני ברקית
בצורה הכי אמיתית וכפי שהיא במציאות

• הוסף לסימניות
כן... המעבר מאיור רגיל לאיור דיגיטלי הוריד אותי בעשר רמות...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה