שרבוט חימום שהפך לציור

• הוסף לסימניות
Screenshot_7.jpg
מכירים את זה? מתחילים לשרבט משהו סתם בשביל חימום ובלי לשים לב זה הופך לציור שצריך לשמור...
מה שקרה הוא שהציור כולו הוא בשכבה אחת כי אתם יודעים, לא התכוונתי באמת לצייר.
תכנה: קליפ סטודיו פיינט
מברשת מים
משך: ארבעים דקות
שבוע מוצלח לכולם!

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אגב, שאלת תם
מישהו יודע מה קרה לתמונת הלוגו שלי?

• הוסף לסימניות
באמת ציור שצריך לשמור!
אהבתי מאד את הנפח בשיער. וגם השפתיים, והתנוחה... בקיצור- הכל!:)

ותשובת תם: פרוג מציעים לך ברוב נימוס להכניס לשם את הלוגו שלך. זה בכל אופן מה שכתוב.

• הוסף לסימניות
גמני אהבתי את הנפח בשער, ממש
רק מעצבן אותי השערות שצצות לה מאחורי האוזניים... בא לי לעשות לה קוקו טוב כזה ומתוח :)

• הוסף לסימניות
בא לי לעשות לה קוקו טוב כזה ומתוח
למתוח את השיער לא בריא לשורשים, יו נואו? אם את רוצה שיהיה לבנות שלך שיער יפה כשהן יהיו בנות עשרה מתוסכלות- לא למתוח, לא.

• הוסף לסימניות
נחמד מאוד.
ההצללות סביב גשר האף יכולות להיות עדינות יותר.
( מכירים את המושג "עמק המוזרות"? Uncanny valley)

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
( מכירים את המושג "עמק המוזרות"? Canny valee)
זה הדבר ההוא שצף סביב הבובות רי-בורן הא?
אז זה מחמאה, אני מניחה.
למרות שאם יורשה לי להניח את זה כאן, אני חושבת שיש אנשים שרגישים לזה יותר ויש כאלה שזה לא עובר להם בראש בכלל. (או בגב, אם זו צמרמורת.)

• הוסף לסימניות
זה הדבר ההוא שצף סביב הבובות רי-בורן הא?
אז זה מחמאה, אני מניחה.
למרות שאם יורשה לי להניח את זה כאן, אני חושבת שיש אנשים שרגישים לזה יותר ויש כאלה שזה לא עובר להם בראש בכלל. (או בגב, אם זו צמרמורת.)
כן. מומלץ לחפש ולקרוא על זה.
במקרה הספציפי הזה זה קצת צץ, הצמרמורת. זו מחמאה כי זה אומר שהאיור "עובד" כל כך חזק, שהוא מתחבר לחלק האנושי שבעמק המוזרות. וזו רמת ביצוע מעולה!

• הוסף לסימניות
למתוח את השיער לא בריא לשורשים, יו נואו? אם את רוצה שיהיה לבנות שלך שיער יפה כשהן יהיו בנות עשרה מתוסכלות- לא למתוח, לא.
לא שאני רואה שזה עזר לה מאוד...
השער שלה לא איאיאי מלא, מה?
וכדי להסיר לעז, הנה סקיצות מהירות של הבנות שלי חמסה חמסה
(הן יצאו די מעפנות, אבל אפשר לזהות אותן, וזה העיקר)
בנות.jpg
יעל.jpg

• הוסף לסימניות
לא שאני רואה שזה עזר לה מאוד...
השער שלה לא איאיאי מלא, מה?
וכדי להסיר לעז, הנה סקיצות מהירות של הבנות שלי חמסה חמסה
(הן יצאו די מעפנות, אבל אפשר לזהות אותן, וזה העיקר)
באמת יש לבנות שלך יותר שיער בקוקו, אבל אל תשכחי שבציור של @מרים יעל יש 2 קוקיות! ככה שזה די מתאזן ;)
לייק ענק על הציורים! מתוקות.

• הוסף לסימניות
ציור מטריף.
מה יש להעיר?? [האם יש לה דמעות בעיניים? או שזה נדמה לי? ]

• הוסף לסימניות
איזה מתוקה!
אני מכירה ילדה שממש דומה לה חוץ מהסנטר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה